Sort Marked

Sort Marked


3. oktober 2020

Trænger du til noget nyt BDSm-legetøj eller har du noget, du gerne vil af med? Så er muligheden der nu!

I Den Sorte Fabrik hiver vi 3 timer ud af kalenderen og slår dørene op til

Sort Marked

lørdag den 3. oktober 2020

kl. 14.00-17.00

Uanset om du kommer for at købe eller sælge, så er det gratis at deltage.

Hvis du aldrig har besøgt Den Sorte Fabrik før, så er det en kærkommen lejlighed til at se de dejlige lokaler, fabrikken byder på. Har du besøgt fabrikken før, er det en rigtig god mulighed for at gense de stemningsfyldte lokaler, der danner rammerne for et trygt og sikkert sted at dyrke sin hobby – og hvis der så også skulle være mulighed for at gøre et godt køb ved samme lejlighed, så er det total win-win.

Hvad må sælges?

Som sælger kan du sælge tøj, sko, piske, legetøj eller hvad du nu ellers mener, andre kan få gavn af. Om det du sælger er nyt eller brugt er helt op til dig. Der er en stand pr. deltager, og du skal reservere et bord på NemTilmeld. Der kan du også læse lidt mere om de regler, der er for at sælge.

Det med småt

  • Gratis adgang
  • Gratis at reservere en stand
  • Én stand pr. sælger
  • Reservering af stand: NemTilmeld

Nice to know

  • Der er ikke dresscode til Sort Marked.
  • Du kan købe kaffe, te vand, øl, vin og snacks til de sædvanlige favorable priser.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag med god stemning. Om aftenen er der Sort Lørdag, hvor du kan afprøve de nyindkøbte ting.


Når Sort Marked slutter, tager mange af os sandsynligvis over for at spise på en hyggelig familierestaurant, som har god mad til fornuftige priser. Du må meget gerne følge med og hygge videre sammen med os. Mad og drikke er for egen regning naturligvis.

Bagefter tager vi tilbage til fabrikken, så vi er klar til Sort Lørdag, som starter kl. 18.00. Der er dresscode og de sædvanlige adgangspriser til Sort Lørdag.

Møgelgårdsvej 22
Indgang fra Marøgelhøj
Lystrup, 8520

View full calendar