Det første besøg i Den Sorte Fabrik

Mand omfavner kvinde bagfra

Den første gang, du besøger fabrikken, er altid særlig.

I Den Sorte Fabrik bruger vi ikke at have introaften. Du behøver heller ikke at være medlem af fabrikken for at komme ind. Vi har et dagsmedlemskab, så du kan komme ind hver gang, vi har arrangementer. Der kan dog være enkelte gange, hvor vi afholder lukkede arrangementer. Det fremgår i givet fald af vores kalender.

Hvad skal jeg have på af tøj?

Din påklædning skal være fin, festlig og/eller fræk, når du besøger Den Sorte Fabrik. Det skal kunne ses, at du har gjort noget ud af dig selv, og at du er velsoigneret og velklædt. Hvis du får tøjkrise, inden du besøger os den første gang, kan du hente hjælp i vores dresscode.

Hvis du har brug for at klæde om, kan du gøre det i omklædningsrummet i mellemgangen eller på et af toiletterne, hvis du hellere vil det. I vores entré har vi omklædningsskabe, som du kan låse dine ting inde i, hvis du ønsker det.

Så er du klar til at træde ind i selve fabrikken. Her er de dejlige værter klar til at tage imod dig.

Velkommen til Den Sorte Fabrik

Værterne beder dig som det første om at komme med ud i køkkenet. Her skriver værten dit navn på en afregningsseddel og spørger dig, om du er medlem ved en af vores samarbejdspartnere. Så kommer du nemlig ind til en noget billigere pris end de sædvanlige adgangspriser.

I vores køkken kan du købe lidt vådt og tørt til ganen. Vi har forskellige varme og kolde drikkevarer som kaffe, te, sodavand, energidrikke, øl (også alkoholfrie) og vin. Til den lille sult kan du købe snacks og chips.

Køkkenet fungerer efter princippet høflig selvbetjening. Det vil sige, at du selv går ud i køkkenet og tager de drikkevarer og snacks, du vil have. Notér på afregningssedlen, når du har taget noget.

Om fabrikken

Dernæst viser værten dig rundt i fabrikkens lokaler, fortæller om livet i fabrikken og svarer på dine spørgsmål. Bare spørg løs. Der er nemlig ikke noget, der hedder dumme spørgsmål.

Når rundvisningen er ovre og du har fået svar på dine spørgsmål, indbyder værten dig til at sætte dig sammen med de andre gæster og medlemmer i hyggehjørnet.

Vi hygger og leger

En typisk aften starter som regel med, at vi sidder i hyggehjørnet og snakker, så du kommer ikke til at sidde eller stå alene. De, der har lyst til at lege, siver lige så stille ud i fabrikkens lokaler for at lege. Du behøver selvfølgelig ikke at lege, hvis du ikke har lyst. Du er lige så velkommen til at sidde og snuse til stemningen.

Når du synes, det er tid til at tage hjem, skal du lige få fat i værten. Du skal nemlig ud i køkkenet for at betale for det, du har spist og drukket, og for entré. Entréen må du selvfølgelig gerne konvertere til et medlemskab i stedet for.

Så er det tid til at sige “Tak for i aften” – og:

Vi håber, du har lyst til at besøge Den Sorte Fabrik igen.