Vores lokaler

Nedgangen til Den Sorte Fabrik
Nedgangen til Den Sorte Fabrik. Det ser måske ikke ud af så meget, men inde bag indgangsdøren finder du vores dejlige, stemningsfyldte lokaler.
I entreen er der omklædningsskabe, som du kan låse dine ting inde i, hvis du vil.
I mellemgangen er et hjørne lavet om til et omklædningsrum. Når du trækker forhængene for, kan du klæde om ugenert. Fra mellemgangen har du samtidigt adgang til to toiletter. Du må gerne klæde om på toiletterne, hvis du helst vil gøre det i et lokale, som du kan lukke døren til.
Når du tager de sidste skridt ind i de stemningsfyldte lokaler, kommer værten hen til dig og byder dig velkommen.
Det første, store fælleslokale med siddekors og masser af plads til leg. I fælleslokalet er vores hyggehjørne. Det er et samlingspunkt, hvor der tit hyggesnakkes både før og efter leg.
Smækredskaber til låns i Den Sorte Fabrik
Vi har samlet lidt forskellige SMæk-redskaber, som du gerne må låne, mens du leger i fabrikken. Bare husk at gøre dem rene efter brug og hænge dem tilbage. I alle rum er der desinfektionsmiddel og køkkenrulle til det formål.
Klinikrummet er udstyret med et gynækologisk undersøgelsesleje og et kors. Her kan du lege de lidt mere våde lege, hvis det er det, du er til. Der er mulighed for at lukke døren derind, så du og din(e) legekammerat(er) kan være jer selv.
I det halvåbne rum kan du vælge at lade forhænget være trukket til side, så andre kan se, hvad der foregår, eller at skærme for andres indkig ved at trække forhænget for. Så kan andre kun ane, hvad der foregår men uden at kunne se det tydeligt.
Det andet, store fælleslokale med kors og godkendte ophængspunkter i loftet til bondage. Det er i dette lokale, der er plads til at bruge de lange piske og mulighed for at lave ophængning i bondage.
Biblioteket er et dejligt rum, der kan lukkes af, så I kan være jer selv. Der er en intim stemning og plads til god leg.
Det lyddøde rum er et spændende rum, hvor lyden er død. Man kan give noget lyd fra sig derinde, uden det kan høres andre steder. Rummet har mange muligheder. Der er en sexgynge og et kors, så her er det kun fantasien, der sætter grænsen.