Medlemskab

Du kan blive medlem af Den Sorte Fabrik (officielt kendt som Foreningen af 2012), når du er interesseret i BDSm og er fyldt 18 år.

Det er en rigtigt god ide at besøge os, inden du bliver medlem. Så oplever du på første hånd, hvordan miljøet og kulturen er i Den Sorte Fabrik. Vi har nogle dejlige værter, der står klar til at tage imod dig, når du kommer. De svarer gerne på dine spørgsmål, viser dig rundt i vores lækre lokaler og tager imod din indmeldelse.

Hvis du ønsker at melde dig ind i Den Sorte Fabrik, selvom du ikke har besøgt fabrikken, udfylder du indmeldelsesformularen og indsender den. Så kontakter kartoteket dig for at du kan blive vist rundt og høre mere om, hvordan det foregår i fabrikken.

4 typer medlemskaber

I fabrikken har vi fire typer medlemskaber: Tre med kontingent og tilhørende medlemskort, og et “medlemskab”, der kun gælder én dag, nemlig et dagsmedlemskab.

MedlemskaberPeriodeKontingentAdgangspris*Generalforsamling
DagsmedlemskabKøbsdatoen0 kr.fre-lør 125 kr.
søn-tor 100 kr.
KvartalsmedlemskabTre måneder375 kr.0 kr.Valgbar og stemmeret*
Årsmedlemskab12 måneder1.350 kr.0 kr.Valgbar og stemmeret*
Variabelt medlemskab12 måneder400 kr. fre-lør 75 kr.
søn-tor 50 kr.

Som kvartalsmedlem og årsmedlem er det som regel gratis at deltage i fabrikkens arrangementer. Der kan dog en gang imellem være enkelte arrangementer, der koster lidt ekstra – og det gælder både for medlemmer af fabrikken, dagsmedlemmer og gæster med medlemskaber hos vores samarbejdspartnere. Det står under beskrivelsen af de pågældende arrangementer i kalenderen.

* Først efter tre måneders medlemskab.

Nøglemedlemskab giver dig adgang uden for åbningstid

Det er også muligt at komme i fabrikken uden for åbningstid, hvis du hellere vil lege, når der ikke er (ret mange) andre til stede. Det kræver, at du enten er kvartalsmedlem eller årsmedlem og dertil tilkøber et nøglemedlemskab.

Som nøglemedlem må du gerne tage gæster med i fabrikken uden for åbningstid. De skal selvfølgelig betale sædvanlig adgangspris ligesom hvis de havde besøgt fabrikken i dens åbningstid.

NøglemedlemskabPrisBetingelser
For tre måneder150 kr.Været medlem i ½ år + samtidigt køb af et kvartalsmedlemskab
For 12 måneder500 kr.+ samtidigt køb af et årsmedlemskab

Betingelser for medlemskab

Dit medlemskab er personligt.

Du kan altid opgradere dit medlemskab, hvor vi modregner det beløb, du allerede har betalt. Vi “nedgraderer” dog ikke, så du kan ikke få penge tilbage midt i en medlemsperiode. Nedgradering træder først i kraft i forbindelse med næste betaling.

Restance

Hvis du er bagud med at betale dit kontingent, bliver du ikke inviteret til generalforsamling i Den Sorte Fabrik. Du har heller ikke ret til at komme til generalforsamlingen eller tale, stemme eller blive valgt.

Restance medfører også, at du ikke må besøge fabrikken, medmindre du fornyr dit medlemskab ved ankomsten.

Udmeldelse

Medlemskab ophører ved skriftlig udmeldelse. Hvis du er en måned bagud med at betale dit kontingent, er det det samme som at du skriftligt har meldt dig ud. Det er dog muligt at stille dit medlemskab i bero.


Har du spørgsmål?

  • Hvordan bliver jeg medlem?
    Du udfylder indmeldelsesformularen og trykker på “Send”.´Så hører du fra kartoteksføreren typisk den førstkommende onsdag.
  • Har du brug for mere info?
    Skriv til os i vores kontaktformular. Vi svarer dig, så hurtigt vi kan.
  • Drejer det sig om dit medlemskab?
    Kontakt kartotek@densortefabrik.dk.