FAQ om Den Sorte Fabrik

Spørgsmålstegn lavet af kæde

Når man som ny besøger Den Sorte Fabrik, har man ofte en masse spørgsmål, som trænger som på.

Vi har her samlet en række svar på de oftest stillede spørgsmål.

Spørgsmål om Den Sorte Fabrik

Det tilkommer ikke os at sammenligne os med andre foreninger eller vurdere, hvad vi gør bedre eller knap så godt.

Den Sorte Fabrik er grundlagt på basis af positivitet, åbenhed og aktivitet. Det er vores fælles værdier.

Værdier

 • Positivitet
  Positivitet er for os, at vi har tillid til, at du står inde for din egen leg, at du passer på fabrikken og vores lokaler. Det er let at blive medlem, for vi har tillid til dig. Du har mulighed for at være med til at præge fabrikken, vi tager positivt imod ændringsforslag og det arrangement, som du har lyst til at iscenesætte.
 • Åbenhed
  Åbenhed er for os, at du har mulighed for at tage en gæst med, du står jo inde for vedkommende. Vi laver jævnligt åbne arrangementer, hvor gæster er velkomne.
 • Aktivitet
  Aktivitet betyder for os, at vi er afhængige af din hjælp både økonomisk og i form af ulønnet frivilligt arbejde for at kunne bestå. Derudover betyder det, at legen er i højsædet.

Fabrikken har to faste åbningsdage om ugen:

 • Hver torsdag kl. 19.00 til senest kl. 24.00, hvor der er bondage.
 • Hver lørdag kl. 20.00 til senest kl. 01.00, som er vores hygge- og legeaften.

Derudover afholder fabrikken ind imellem særarrangementer, så det er en god idé at holde øje med kalenderen, hvor alle arrangementer slås op.

Dejligt, at du har lyst til at besøge fabrikken.

Når fabrikken har åbent, er der altid en vært, der kan tage dig “lidt i hånden” og sørge for, at du får en god aften og ikke føler dig udenfor. Værten svarer gerne på alverdens spørgsmål – og det gør de øvrige gæster forresten også. Ønsker du bare at være observerende og ikke deltage i det sociale, så må du selvfølgelig gerne det.

Du kan få mere information om, hvordan det første besøg i fabrikken typisk forløber – lige fra du træder ind over dørtærsklen, til du senere på dagen/aftenen afregner, og vi siger “tak for i aften”.

Ja, det må du gerne. Vi blander os ikke i, hvem du leger med.

Om du har et “bagland” i form af en kæreste eller ægtefælle, om du leger med én fast eller flere forskellige partnere, eller om du lever i et åbent forhold eller er polyamourøs – det springer vi op og falder ned på.

Så længe du og din(e) (lege)partner(e) er enige, så er I velkomne i fabrikken.

Nej, du skal selvfølgelig ikke have sex med andre, hvis ikke du ønsker det. Når det er sagt, så er sex bestemt tilladt både med egen partner og med andre, så længe det er med samtykke.

Sex er for mange en integreret del af BDSm, og fabrikkens rammer indeholder muligheder for at udleve det. Men det er altid efter aftale, og et nej/stopord skal accepteres uden diskussion.

Også hvad angår sex går vi ind for, at du passer på din(e) legekammerat(er) og dig selv – så husk at tage kondomer med.

Vi forsøger at holde en god temperatur, så alle uanset graden af påklædning synes, det er behageligt. Hvis du foretrækker at sidde på gulvet, beder vi dig om at tage et lammeskind, en pude eller et tykt tæppe med til at sidde på. Det er trods alt et kældergulv.

Nej, desværre ikke. Der må ikke overnattes i Den Sorte Fabrik på grund af de brandmæssige forhold.

Spørgsmål om alder

Du skal være fyldt 18 år.

Næppe. Fabrikken håber, at der med tiden kommer en seniorgruppe, for lyst har ingen forældelsesfrist.

Spørgsmål om medlemskab

Du kan blive medlem af fabrikken på to måder:

 • Du besøger fabrikken, når vi har åbent. Så tager værten imod din indmeldelse. Du kan se i kalenderen, hvornår vi har arrangementer.
 • Hvis du ikke har lyst til at besøge fabrikken, når vi har åbent, udfylder du indmeldelsesformularen og sender den. Så hører du fra kartoteksføreren så hurtigt som muligt – typisk den førstkommende onsdag.

Du behøver ikke at have været i miljøet før for at være velkommen i Den Sorte Fabrik, men du skal være afklaret med dig selv om, at dine lyster bevæger sig i retning af BDSm. Fabrikken består af en masse forskellige interessegrupper, så alle kan finde rum og tryghed i at møde andre med samme interesser.

Vi har brug følgende oplysninger:

 • Dit civile navn og din adresse
  Vi skal vide, hvem der er medlem af foreningen. Det er alene kartoteksføreren, der har kendskab til dine personlige oplysninger.

Hvilket navn du præsenterer dig, når du kommer i foreningen, og hvad du vil have, de andre medlemmer får at vide om dig – det er dit valg alene. Langt de fleste er på fornavn med hinanden, men der er nogle få, som bruger et alias som for eksempel deres kælenavn eller deres nick.

 • Din fødselsdato
  Vi beder kun om din fødselsdato, fordi der ikke er adgang i foreningen for personer under 18 år.

Du er velkommen til at have støvler/stiletter eller det fodtøj, du elsker allermest på. Af hensyn til vores gulvtæpper beder vi dig dog om, at du først tager de pæne sko på, når du er kommet ind i fabrikken.

Nogle af vores arrangementer er kun for medlemmer af fabrikken, andre er for alle. Så det kommer helt an på arrangementet. Når der er særlige adgangskrav til arrangementer, står det under beskrivelsen af de pågældende arrangementer i kalenderen.

Med et nøglemedlemskab får du adgang til fabrikken døgnet rundt, for du kan selv låse dig ind. Nøglemedlemskaber kan kun tilkøbes af kvartalsmedlemmer og årsmedlemmer. Hvis du er kvartalsmedlem, skal du have været medlem i ½ år, inden du må købe et nøglemedlemskab. Læs mere under “Medlemskaber“.

Ja, vi har en interessegruppe, som arbejder på at skabe fælles tema-aftener, hvor netop denne stemning er i højsædet.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer medlemskaber.

Ja, det kan du. Hvor mange foreninger, klubber eller andet, du er medlem af, er ikke noget, vi blander os i. Så længe du overholder vores vedtægter, står det dig frit for hvor mange foreninger, du ønsker at være en del af.

Ja da. I fabrikken er der lukkede rum, hvor du kan lege helt privat.

Få en rundvisning i vores lokaler.

Ja. Du er velkommen. Vi synes selv, at fabrikken er handicapvenlig og også egnet for dem, der bruger kørestole. Godt nok ligger fabrikken i en kælder, men der er en nedkørselsrampe til hoveddøren. Kun tre indvendige døre er med dørtrin, de andre syv er med en flad dørskinne.

Skriv til info@densortefabrik.dk  Så aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan besøge fabrikken for at se, om den er indrettet, så også du kan benytte den.

Spørgsmål om priser

Hvad det koster at besøge fabrikken afhænger af hvilken dag, det er og om du er medlem af Den Sorte Fabrik, medlem hos vores samarbejdspartnere eller dagsmedlem. Du kan læse meget mere om priserne under “Hvad koster det?“.

Spørgsmål om tøj

Din påklædning skal være fin, festlig og/eller fræk, når du besøger Den Sorte Fabrik. Du kan læse mere om ønsket påklædning i fabrikkens dresscode.

Hvis du ikke er til lak, læder og latex, så skal du selvfølgelig ikke tage det på. Din påklædning skal være fin, festlig og/eller fræk, når du besøger Den Sorte Fabrik.

Det skal kunne ses, at du har gjort noget ud af dig selv, og at du er velsoigneret og velklædt.

Fetichisme er et bredt begreb, og i Den Sorte Fabrik har du mulighed for netop at komme i det, som er din lidenskab. Der afholdes desuden jævnligt arrangementer, hvor fetichisme i alle afarter er temaet.

Du er velkommen til at have det fodtøj på, du elsker allermest. Af hensyn til vores gulvtæpper beder vi dig dog om, at du lader dine  udendørssko blive i garderoben og først skifter til dine pæne sko/støvler/stiletter, inden du går ind i selve fabrikken.

Spørgsmål om diskretion

Det korte svar er, at det kan vi ikke garantere. Vi har selvfølgelig en diskretionsregel, som alle medlemmer og gæster skal overholde. Overholdes den ikke, kan det få konsekvenser for den pågældende person.

Fabrikken ønsker, at alle kan udleve deres interesse for BDSm i sikkerhed og fortrolighed. Men en garanti kan vi ikke give. Vi kan heller ikke garantere, at du ikke møder din nabo eller dine bekendte i fabrikken. Hvis det sker, så har I opdaget en fælles interesse.

Det er vores oplevelse, at alle folk i dette miljø er diskrete, for alle har det samme at miste. Så frygt intet, på trods af at der ikke gives en garanti.

Når fabrikken har åbent, er der altid en vært, der vil forsøge at svare på dine spørgsmål i et roligt og diskret hjørne.

Som regel går der dog ikke mange minutter, før man har lært andre at kende. Den tryghed afspejler sig ofte i, at man tør stille spørgsmål.

Endelig kan du også skrive til os. Det kan du gøre på info@densortefabrik.dk. Vi indgår gerne i dialog med dig. Så hold dig ikke tilbage.

Spørgsmål om frivillig hjælp

Vi elsker aktive medlemmer :-).

Skynd dig at skrive til info@densortefabrik.dk og skriv, om du har lyst til at være vært, give en hånd med rengøring eller hvad du ellers gerne vil hjælpe til med.


Andre spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, er du velkommen til at skrive til os. Brug vores kontaktformular. Vi svarer dig, så hurtigt vi kan.