Om Den Sorte Fabrik

Den Sorte Fabrik er en BDSm-forening med højt til loftet, selv om den ligger i en kælder. Vi har plads og rummelighed til al slags BDSm og fetich.

Når du kommer til Den Sorte Fabrik, ser det måske ikke ud af så meget udefra, men lad ikke det narre dig. Lige så snart du kommer inden for døren, mærker du varmen og rummeligheden i de velindrettede lokaler.

I fabrikken hersker der en kinky, tryg og fordomsfri atmosfære, hvor alle respekterer den vigtige diskretions-regel: Hvad der sker i fabrikken, bliver i fabrikken.

Det vigtige er, at du kører det game, der virker for dig.

Hvem kommer i Den Sorte Fabrik?

Nogle er nybegyndere, mens andre er meget erfarne. Nogle leger meget seksuelt, mens andre har fokus på dominans og underkastelse, og andre igen har fokus på SM. Nogle switcher, og andre gør ikke. Fælles for os er, at vores seksuelle lyst ligger i det sorte univers: BDSm.

Mulighederne inden for det sorte univers er nærmest ubegrænsede. I fabrikken er der plads til folk både i den blide og den hardcore ende af skalaen. Der er ikke noget, du “skal leve op til”. Vi kører hver især vores game – og det er okay.

Masser af plads til lækre BDSm-lege

Fabrikkens 200 kvm er indrettet til leg med i alt seks legerum:

  • Tre lukkede rum, hvor du kan vælge at lukke døren, hvis du ønsker at lege, uden at andre kan se dig.
  • Et halvåbent rum, hvor du kan skærme for indkig ved at trække et forhæng for.
  • To store, åbne rum, hvor du har plads til at svinge de lange piske, hvis din lyst er til det. I det ene af rummene er der godkendte ophængspunkter i loftet til bondage.

I rummene er der BDSm-møbler og legetøj, du frit må bruge. Bare husk at gøre tingene rene efter brug og sætte dem på plads. Der står desinfektionsmiddel og køkkenrulle til det formål i alle rum.

Her kan du se billeder af fabrikkens lokaler.

Vi har mulighed for, at du kan klæde om. Derfor sætter vi og vores naboer pris på, at du kommer i almindeligt tøj og først klæder om, når du er kommet ind i fabrikken. Du kan låse dine ting inde i et af omklædningsskabene.

Rygning er out

Og så er fabrikken i øvrigt røgfri, så al rygning, inkl. e-cigaretter, foregår udenfor i den lille “gård” ved indgangen. Det er et hyggeligt udeområde, som er overdækket og afskærmet for indkig.

Vigtig information fra bestyrelsen:
Det er ikke tilladt at bruge mobil-telefon i Den Sorte Fabrik; de eneste undtagelser herfor er ved fremvisning af medlemskort samt betaling som begge dele foregår i køkkenet. Man må tage billeder hvis der leges i lukket rum og alle er indforståede hermed.

Det er ikke tilladt at indtage drikkevarer der ikke er købt i Den Sorte Fabrik, hverken under almindelige åbningsaftener eller ved brug af lokalerne som nøglemedlem.

Medbragt mad må ikke indtages i Den Sorte Fabriks lokaler. Vær iøvrigt opmærksom på at køleskabene udelukkende er til drikkevarer der sælges af Den Sorte Fabrik.

Dispensationer for ovenstående regler kan kun gives ved henvendelse til bestyrelsen for Den Sorte Fabrik.

Den Sorte Fabrik på de sociale medier

Fabrikken har valgt at være til stede på Facebook og på FetLife, som er kinksternes svar på Facebook. Det er gratis at få en profil på Fetlife.

Du må gerne blive ven med os og blive lukket ind i grupperne uden at være medlem af Den Sorte Fabrik.

Facebook

Fabrikken er repræsenteret to steder på Facebook:

  • Den Sorte Fabriks Facebook-side
    Denne side kan alle se. Det betyder, at dine venner kan se, hvis du “synes godt om”.
  • En privat Facebook-gruppe. Da den er privat, kan du ikke søge den frem. Men det gør også, at når du er i den, så kan dine venner ikke se, at du er der eller se hvad du skriver (medmindre de også er i gruppen selvfølgelig).

    Skriv en e-mail til info@densortefabrik.dk, hvis du vil med ind i gruppen. Oplys den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på Facebook med. Så skal vi nok lukke dig ind.

FetLife

Fabrikken er også repræsenteret to steder på FetLife:

Frivillige kræfter

Den Sorte Fabrik er en forening, som drives af frivillige. Det betyder, at man som medlem kan få stor indflydelse på, hvad der skal ske i de dejlige lokaler og hvilke arrangementer, der skal afholdes.

I fabrikkens vedtægter kan du læse om retningslinjerne for foreningens virke.

Her bor vi

Den Sorte Fabrik ligger nordøst for Aarhus i satellitbyen Lystrup. Det er tæt på motorvejen, så det er let at komme til fabrikken i bil, og der er gratis parkeringspladser.

Læs mere om, hvor vi bor.

Brug for flere oplysninger?

Tag et kig på vores FAQ.