AFLYST – Torsdags-bondage

AFLYST – Torsdags-bondage


18. marts 2021

Opdateret den 24. februar 2021

Torsdags-bondage er desværre fortsat aflyst.

Som følge af regeringens udmelding den 24. februar 2021 i kampen mod coronavirus (COVID-19) har bestyrelsen i Den Sorte Fabrik besluttet at aflyse alle planlagte arrangementer fra i dag og til og med den 5. april 2021.

Der kommer opdatering, når der er nyt.


Torsdags-bondage – med undervisning og fri leg med og i rebene

Vi er så privilegerede, at to erfarne riggere har sagt ja til at åbne fabrikken hver torsdag aften, hvor de vil undervise rebtosser fra nær og fjern i japansk reb-bondage. Det er fra kl. 19.00 og så længe, der er gang i legen. Dog sluttes der senest kl. 24.00.

De to riggere har mange års erfaring med reb-bondage – også kaldet ”shibari” og ”kinbaku”. I Vesten forstås shibari som at binde ved hjælp af reb og kinbaku at binde med reb for at opnå en dyb, følelsesmæssig forbindelse mellem rigger* og bunny/model*. I BDSm-kredse bruges bondagen ofte for at påføre bunnien/modellen smerte og/eller i erotisk øjemed.

Det er ligegyldigt, om du aldrig har leget med reb før eller du er veteran inden for bondage: Vi har plads til alle. Du kan låne reb og udstyr af os, hvis du ikke selv har.

Aftenen starter i to spor:

  • Med undervisning til dem, der har lyst til det.
  • Med fri leg for dem, der har lyst til det.

Underviserne tilbyder grundlæggende introduktion om sikkerhed og basisbindinger. De underviser også i, hvordan rebene bruges til at hænge op i og fiksere med, og hvordan rigger* og bunny/model* skaber den magiske fordybelse og stemning sammen, som rebene byder på. Der undervises efter deltagernes ønsker og behov.

Efter undervisningen fortsætter vi alle med fri leg. Underviserne hjælper selvfølgelig stadig, hvis du har brug for det.

Både par og singler er velkomne. Hvis du kommer alene og dermed mangler en rigger eller bunny/model, så duk op alligevel. Der kan jo godt komme en anden single, du kan binde med. Ellers hjælper vi dig.

Dresscode

Rebvenlig eller nøgen. BH med bøjle er uhensigtsmæssigt, da man kan komme til at presse bøjlen ind i huden, når man lægger reb hen over og strammer til.

* Ordforklaring

  • Rigger: Den person, der binder.
  • Bunny/model: Den person, der bliver bundet.
Møgelgårdsvej 22
Indgang fra Marøgelhøj
Lystrup, 8520

View full calendar