FAQ om Den Sorte Fabrik

Spørgsmålstegn lavet af kæde

Når man som ny besøger Den Sorte Fabrik, har man ofte en masse spørgsmål, som trænger som på.

Vi har her samlet en række svar på de oftest stillede spørgsmål.

Spørgsmål om Den Sorte Fabrik

Det tilkommer ikke os at sammenligne os med andre foreninger eller vurdere, hvad vi gør bedre eller knap så godt.

Den Sorte Fabrik er grundlagt på basis af positivitet, åbenhed og aktivitet. Det er vores fælles værdier.

Værdier

  • Positivitet
    Positivitet er for os, at vi har tillid til, at du står inde for din egen leg, at du passer på fabrikken og vores lokaler. Det er let at blive medlem, for vi har tillid til dig. Du har mulighed for at være med til at præge fabrikken, vi tager positivt imod ændringsforslag og det arrangement, som du har lyst til at iscenesætte.
  • Åbenhed
    Åbenhed er for os, at du har mulighed for at tage en gæst med, du står jo inde for vedkommende. Vi laver jævnligt åbne arrangementer, hvor gæster er velkomne.
  • Aktivitet
    Aktivitet betyder for os, at vi er afhængige af din hjælp både økonomisk og i form af ulønnet frivilligt arbejde for at kunne bestå. Derudover betyder det, at legen er i højsædet.

Nej, du skal selvfølgelig ikke have sex med andre, hvis ikke du ønsker det. Når det er sagt, så er sex bestemt tilladt både med egen partner og med andre, så længe det er med samtykke.

Sex er for mange en integreret del af BDSm, og fabrikkens rammer indeholder muligheder for at udleve det. Men det er altid efter aftale, og et nej/stopord skal accepteres uden diskussion.

Også hvad angår sex går vi ind for, at du passer på din(e) legekammerat(er) og dig selv – så husk at tage kondomer med.

Vi forsøger at holde en god temperatur, så alle uanset graden af påklædning synes, det er behageligt. Hvis du foretrækker at sidde på gulvet, beder vi dig om at tage et lammeskind, en pude eller et tykt tæppe med til at sidde på. Det er trods alt et kældergulv.

Nej, desværre ikke. Der må ikke overnattes i Den Sorte Fabrik på grund af de brandmæssige forhold.

Spørgsmål om alder

Næppe. Fabrikken håber, at der med tiden kommer en seniorgruppe, for lyst har ingen forældelsesfrist.

Spørgsmål om medlemskab

Du kan blive medlem af fabrikken på to måder:

  • Du besøger fabrikken, når vi har åbent. Så tager værten imod din indmeldelse. Du kan se i kalenderen, hvornår vi har arrangementer.
  • Hvis du ikke har lyst til at besøge fabrikken, når vi har åbent, udfylder du indmeldelsesformularen og sender den. Så hører du fra kartoteksføreren så hurtigt som muligt – typisk den førstkommende onsdag.

Spørgsmål om priser

Hvad det koster at besøge fabrikken afhænger af hvilken dag, det er og om du er medlem af Den Sorte Fabrik, medlem hos vores samarbejdspartnere eller dagsmedlem. Du kan læse meget mere om priserne under “Hvad koster det?“.

Spørgsmål om tøj

Din påklædning skal være fin, festlig og/eller fræk, når du besøger Den Sorte Fabrik. Du kan læse mere om ønsket påklædning i fabrikkens dresscode.

Spørgsmål om diskretion

Det korte svar er, at det kan vi ikke garantere. Vi har selvfølgelig en diskretionsregel, som alle medlemmer og gæster skal overholde. Overholdes den ikke, kan det få konsekvenser for den pågældende person.

Fabrikken ønsker, at alle kan udleve deres interesse for BDSm i sikkerhed og fortrolighed. Men en garanti kan vi ikke give. Vi kan heller ikke garantere, at du ikke møder din nabo eller dine bekendte i fabrikken. Hvis det sker, så har I opdaget en fælles interesse.

Det er vores oplevelse, at alle folk i dette miljø er diskrete, for alle har det samme at miste. Så frygt intet, på trods af at der ikke gives en garanti.

Spørgsmål om frivillig hjælp


Andre spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, er du velkommen til at skrive til os. Brug vores kontaktformular. Vi svarer dig, så hurtigt vi kan.