Torsdags-bondage

Kl. 19.00-23.00
Møgelgårdsvej 22
Indgang fra Marøgelhøj
Lystrup, 8520

Torsdags-bondage – med undervisning og fri leg med og i rebene

Vi er så privilegerede, at tre erfarne riggere har sagt ja til at åbne fabrikken hver tirsdag og torsdag aften, hvor de vil undervise rebtosser fra nær og fjern i Japansk og Jysk reb-bondage bondage med fokus på sikkerhed. Reb-aftener er fra kl. 19.00 (døren åbnes som udgangspunkt kl 18.30) og så længe, der er gang i legen. Dog sluttes der senest kl. 23.00.

Underviserne tilbyder grundlæggende introduktion om sikkerhed og basisbindinger. De underviser også i, hvordan rebene bruges til at hænge op i og fiksere med, og hvordan rigger* og bunny/model* skaber den magiske fordybelse og stemning sammen, som rebene byder på.

Desuden vil der vises teknikker, positioner og handlinger, som inspiration til nye bindinger, kink og andre sider af BDSM.

Der arbejdes oftest med suspension* på Single point (enkelt krog) eller bambus, men også semi suspention* og floorwork* (gulv).

Der vil altid være mindst to undervisere på hver reb-aften. Der er ikke faste undervisere på de enkelt dage, hvilket giver mulighed for en mere alsidig undervisning.

I erkendelse af, at vi har et begrænset plads og ophængs punkter og ofte er mange deltager, vil det være de, som kommer først, der får de bedste pladser. Undervisningen vil være tilrettelagt med mulighed for opdeling i to hold, som kan være niveau- eller funktionsopdelt.

Der undervises efter deltagernes ønsker og behov.

Vi starter med en fælles opvarmning fra kl. 19.15 til ca. 19.30 for de, som har lyst, og herefter vil aftenen være præget af undervisning eller fri leg.

Undervisningsplan kan ses på Facebook i tirsdags- og torsdags begivenhederne.

På vores reb-aftener, henstiller vi til at der indtil kl. 21 kun arbejdes med reb – der er mulighed for andre aktiviteter sidst på aftenen. Det er frivilligt at deltage i undervisningen, men denne har dog 1. prioritet, så unødig forstyrrelse bør undgås.

Der vil i løbet af aftenen være en fælles pause, hvor der er plads til at puste ud med lidt væske og en snak med de andre.

Undervisningen tirsdag vil primært være rettet mod nybegyndere og let øvede, og torsdag rettet mod de mere øvede og erfarne riggere – der henvises til, om muligt, at deltage på det hold som er passende i niveau. Uanset, vil vi prøve at hjælpe dig i det omfang, det er muligt.

Repetition og hjælp til bindinger, kan på ”Fri leg” aftener, ske i rimelig omfang.

Både par og singler er velkommen. Hvis du er alene og dermed mangler en rigger eller bunny, så duk op alligevel. Der kan jo godt komme en anden single, du kan binde med. Ellers hjælper vi dig.

Det er ligegyldigt, om du aldrig har leget med reb før eller du er veteran inden for bondage: Vi har plads til alle. Du kan låne reb og udstyr af os, hvis du ikke selv har.

Dresscode

Rebvenlig eller nøgen. BH med bøjle er uhensigtsmæssig, for man kan komme til at presse bøjlen ind i huden, når man lægger reb hen over og strammer til.

Ordforklaring

• Rigger: Den person, der binder.

• Bunny/model: Den person, der bliver bundet.

• Suspension: Ophæng i reb, hvor modellen er frit flyvende.

• Semi suspension: Modelen er delvis ophængt i reb.

• Floorwork*: Arbejde med modelen på gulvet.

• Shibari: I Vesten forstås Shibari som at binde ved hjælp af reb og læren om mønstre.

• Kinbaku: Kinbaku er at binde for at opnå en dyb, følelsesmæssig forbindelse mellem rigger* og bunny/model*.

I BDSm-kredse bruges bondagen ofte for at påføre bunny/modellen smerte og/eller i erotisk øjemed.

 

iCalGoogle Calendar

More information about Torsdags-bondage