Sort Marked

Sort Marked


17. juli 2021

HUSK at tilmelde dig hvis du vil have en stand.
https://densortefabrik.nemtilmeld.dk/
Kom til Sort marked i Fabrikken
Trænger du til noget nyt legetøj eller har du noget du gerne vil af med - Så er muligheden der nu - i Den Sorte Fabrik hiver vi 4 timer ud af kalenderen og slå dørene op til sort marked.
Uanset om du kommer for at købe eller sælge - så er det gratis at deltage. Hvis du aldrig har besøgt Den Sorte Fabrik før, så er det en kærkommen lejlighed til at se de dejlige lokaler Fabrikken har at byde på. Har du besøgt Fabrikken før, er det en rigtig god mulighed for at gense de stemningsfyldte lokaler, der danner rammerne for et trygt og sikkert sted at dyrke sin hobby - og hvis der så også skulle være mulighed for at gøre et godt køb ved samme lejlighed, så er det total win-win
Som sælger, kan du sælge tøj, sko, piske, legetøj eller hvad du nu ellers mener andre kan få gavn af. Om det du sælger er nyt eller brugt, er helt op til dig. Der er en stand per deltager og du kan reservere et bord her på nemtilmeld og der kan du læse lidt mere om de regler der er for at sælge også.
Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag med god stemning og husk der er sort lørdag om aftenen hvor der er mulighed for at afprøve de nyindkøbte ting.
Møgelgårdsvej 22
Indgang fra Marøgelhøj
Lystrup, 8520

View full calendar