Den Sorte Fabrik – Danmarks måske hyggeligste BDSm-forening

Der er kommet ny kartoteksfører i fabrikken. I den forbindelse er kartoteket overgået til et nyt system, og der har været gang i det helt store puslespil. Alle informationer er blevet overført og håndteret manuelt, hvilket betyder større risiko for fejl.

Vi har i henhold til diskretion og GDPR arbejdet ud fra devisen “Hellere slette for meget, end for lidt”. Det har haft konsekvenser for blandt andet alle passive medlemmer, som alle er blevet slettet.

Kontakt venligst kartoteket, hvis du er blevet slettet ved en fejl. Det gælder i det hele taget, hvis du oplever fejl og mangler eller generelt har spørgsmål i forbindelse med medlemskab, så skriv endelig til mig. Jeg træffes på kartotek@densortefabrik.dk.

Opdateret den 26. marts 2021

Den Sorte Fabrik slår sine døre op igen den 6. maj 2021.

På baggrund af folketingets indgåede rammeaftale den 22. marts 2021 om plan for genåbning af Danmark har bestyrelsen i Den Sorte Fabrik besluttet, at fabrikken åbner igen fra og med den 6. maj 2021. Alle planlagte arrangementer indtil den dato er aflyst.

Til at starte med har vi kun åbent for medlemmer. Vi går ud fra, at man skal kunne fremvise en max. 72 timer gammel, negativ, covid-test. Hold øje med de enkelte arrangementer i kalenderen. Der vil altid stå de nyeste kriterier for at besøge fabrikken.

Vi følger naturligvis udviklingen nøje. Hvis der sker ændringer, som har betydning for fabrikken, opdaterer vi hjemmesiden.

Pas stadig godt på dig selv og hinanden.


Den Sorte Fabrik er en BDSm-forening med højt til loftet, selv om den ligger i en kælder. Vi har plads og rummelighed til al slags BDSm og fetich.

I fabrikken er der ikke noget, du skal “leve op til”. Vi kører hver især vores game – og det er okay.

FAQ om fabrikken

Hvad er BDSm?

Det første besøg

Arrangementer

Om fabrikken

Ny i BDSm-miljøet