Medlemskab

Du kan blive medlem af Den Sorte Fabrik, når du er interesseret i BDSm og er fyldt 18 år.

Det er en rigtigt god ide at besøge os, inden du bliver medlem. Så oplever du på første hånd, hvordan miljøet og kulturen er i Den Sorte Fabrik. Vi har nogle dejlige værter, der står klar til at tage imod dig, når du kommer. De svarer gerne på dine spørgsmål, viser dig rundt i vores lækre lokaler og tager imod din indmeldelse. Her er der et lille skriv om, hvordan det er at besøge Den Sorte Fabrik for første gang.

Hvis du ikke har lyst til at besøge fabrikken, når vi har åbent, udfylder du indmeldelsesformularen og indsender den. Så hører du fra os hurtigt som muligt.

Vi har 4 forskellige typer af medlemskaber:

MedlemskaberPeriodeKontingentAdgangsprisGeneralforsamling
KvartalsmedlemEt kvartal350 kr.Gratis*Valgbar og stemmeret
ÅrsmedlemEt år1.250 kr.Gratis*Valgbar og stemmeret
Variabelt medlemEt år400 kr.Arrangementspris
DagsmedlemKøbsdatoen100 kr. søn-tor
125 kr. fre-lør
Dagsmedlemskab
  • Som kvartalsmedlem og årsmedlem er det som udgangspunkt gratis at deltage i fabrikkens arrangementer. Der kan dog en gang imellem være enkelte arrangementer, der koster noget ekstra – og det gælder både for medlemmer af fabrikken, dagsmedlemmer og gæster med medlemskaber hos vores samarbejdspartnere.

Første medlemsperiode er “skæv”

Fælles for alle typer af medlemskaber er, at de gælder fra indmeldelsesdatoen og udløber den 20. i måneden efter et kvartals udløb, dvs. den 20. i hhv. januar, april, juli og oktober.

Det betyder, at alt efter hvornår på året, du melder dig ind, er perioden for dit nye medlemskab “skæv”, dvs. op til 1½ måned kortere eller længere end den periode, som medlemskabets navn afspejler. Det medfører også et billigere eller dyrere kontingent end de beløb, der står ovenfor. Når dit medlemskab efterfølgende skal fornys, er perioderne “regulære”, og priserne er som ovenfor.

Hvis du ønsker at melde dig ind i Den Sorte Fabrik, selvom du ikke har besøgt fabrikken, beder vi dig skrive til kartotek@densortefabrik.dk. Så kontakter kartoteket dig for at du kan blive vist rundt og høre mere om, hvordan det foregår i Den Sorte Fabrik.

Nøglemedlemskab giver dig adgang uden for åbningstid

Det er også muligt at komme i fabrikken uden for åbningstid. Det kræver, at du enten er kvartalsmedlem eller årsmedlem og dertil tilkøber et nøglemedlemskab.

MedlemstyperNøglemedlemskabPeriodeBetingelser
Kvartalsmedlem150 kr.Et kvartalVæret medlem i ½ år + samtidigt køb af kvartalsmedlem
Årsmedlem500 kr.Et år+ samtidigt køb af årsmedlemskab
Variabelt medlemIkke muligt
DagsmedlemIkke muligt

Betingelser for medlemskab

Dit medlemskab er personligt.

Du kan altid opgradere dit medlemskab, hvor vi modregner det beløb, du allerede har betalt. Vi “nedgraderer” dog ikke, så du kan ikke få penge tilbage midt i en medlemsperiode. Nedgradering træder først i kraft i forbindelse med næste betaling.

Hvis du mangler at betale dit kontingent, bliver du ikke inviteret til generalforsamling i Den Sorte Fabrik, og du har heller ikke ret til at komme til generalforsamlingen eller tale og stemme på generalforsamlingen. Du må heller ikke besøge fabrikken, medmindre du fornyr dit medlemskab ved ankomsten.

Udmeldelse

Medlemskab ophører ved skriftlig udmeldelse. Hvis du er tre måneder bagud med at betale dit kontingent, er det det samme som at du skriftligt har meldt dig ud. Det er ikke muligt at stille dit medlemskab i bero.


Har du spørgsmål?

  • Hvordan bliver jeg medlem?
    Du udfylder indmeldelsesformularen og trykker på “Send”.´Så hører du fra kartoteksføreren typisk den førstkommende onsdag.
  • Har du brug for mere info?
    Skriv til os i vores kontaktformular. Vi svarer dig, så hurtigt vi kan.
  • Drejer det sig om dit medlemskab?
    Kontakt kartotek@densortefabrik.dk.