Hvad er en Top

Der er mange ord for top siden. Her er nogen af dem der er mest brugt.

  • Dominant = En der kan lide at dominere deres underkastet. Bestemme hvad game der skal køre. Ikke en der nødvendigvis kan lide at påføre smerte men en der kan li at styre slagets gang.
  • Domina = Er en kvindelig top der kan lide at styre legen. Hun kan kan være til både smerte, ydmygelse og dominansen, men ikke nødvendigvis alle ting.
  • Herre/Herskerinde = Mere specifikt bruges Herre/Herskerinde om en person der ejer en eller flere slaver eller tøser, med eller uden slavekontrakt.
  • Master = Er det engelske ord for Herre
  • Daddy = Daddy-play er en form for BDSM-relation, hvor manden påtager sig en fader-rolle og kvinden en rolle som barn eller teenager. Her er tale om rollespil, hvor begge parter er voksne og villige - ikke om pædofili. Daddy-play er på sin vis en meget omsorgsfuld form for relation, da Daddy'en på det nærmeste tager anvsaret for kvinden og hendes opdragelse. For "barnet" gælder det om at gøre Daddy glad og stolt - altså fx at hente hans tøfler og opføre sig pænt når der er gæster. Daddy-play findes både i en seksuel og en ikke-seksuel form.
  • Rigger = Betegnelse for en person der fikserer andre. Kan i teorien bruges om alle der binder eller på anden måde sætter folk fast, men bruges stort set udelukkende om semi-professionelle eller professionelle performere og eksperter i reb-bondage, særligt den japanske variant Kinbaku.
  • Sadist = Helt råt er det en der nyder at påføre andre mennesker smerte. Men der er ofte mange andre ting i det også. Langt de fleste tænder på den reaktion de får, den magt de føler når bunden overgiver sig til dem og giver slip på det hele.
Mere i denne kategori: « Ordforklaring Hvad er en Bund »