Medlemskab

Medlemskab i Den Sorte Fabrik er for alle der er over 18 år, og dem der har interesser inde for BDSm verdenen.

Det vil være en rigtig god ide at besøge os inden man tegner et medlemskab. Vi har nogen dejlige værter der tager imod dig når du kommer, svare gerne på alle spørgsmål så godt de kan. De giver en god rundvisning af de dejlige lokaler.

Hvis du på aftenen bestemmer dig for at tegne et medlemskab, trækker vi din entre fra det du skal betale for det medlemskab du vælger, og så vil værterne guide dig igennem hvordan du får dit medlemskort.

Hvis du ikke har lyst til at komme i Den Sorte Fabrik mens der er andre, er det muligt at tilkøbe en nøgle dette kræver dog at du enten har været medlem i 6 måneder, det vil sige at 3 gang du fornyer dit kvartals medlemskab, kan du tilkøbe nøgle, eller du vælger at tegne et medlemskab for 1 helt år. Der til skal der tilkøbes et nøglemedlemskab.

Den Sorte Fabrik har 2 slags medlemskaber hvor af det ene er med 2 betalings muligheder

Fast medlemskab med kvaltals betaling på 350,-/kvartal

Fast medlemskab med års betaling på 1250,-/år

Fælles for disse 2 slags medlemskaber er at de giver fri adgang når vi har åben.


Variabelt medlemskab med årsbetaling på 400,-/år. Så betaler man entre for at komme ind.
75,- for fredag og lørdag andre dage kommer man ind for 50 kr. hvis der er åbent.

Vil man lege uden for åbningstiden er det muligt at tilkøbe en nøgle for 500 kr. for et år eller 150 kr. i kvartalet. Dette kræver dog at du har været medlem i fulde 6 måneder inden du kan gøre det. Eller du tegner 1 års medlemskab så kan du tilkøbe nøgle med det samme. Hvis du ikke her været i Den Sorte Fabrik før, kræver det dog at du mødes med en vært der giver dig en god rundvisning inden du får nøglen.

For mere info kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For at melde dig ind uden at have været i Den Sorte Fabrik skriv til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så kontakter kartoteket dig så i kan komme til rundvisning og få at vide hvordan det forgår i Den Sorte fabrik.

For problemer med dit medlemskort kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mere i denne kategori: « Dresscode Vedtægter »