Nyhedsbrev Juni 2017

Vi har siden sidst afholdt infomødet, det var et godt møde med nogle få fremmødte, som stillede nogle relevante spørgsmål som der blev svaret tilfredsstillende på.
Vi skal også offentliggøre vinderen af vores lille konkurrence omkring et nyt navn til vores åbningsaftener. Vinderen blev Berit, som kom med forslaget: Sort Lørdag . Dette bliver fremadrettet navnet på alle åbningsaftener som ikke har et specielt navn, som f.eks. Træf og lignende.
Men vi har en udfordring, de fleste kender nok historien om “Tordenskjolds soldater” Sådan nogle har man i alle foreninger og sådan skal det være, for det er drivkraften. Men sommetider så har de også brug for hjælp. Og sådan en situation står vi i pt., særligt på det område der omhandler rengøringen, det har været trukket af en/to som er rigeligt pressede i forvejen, så vi vil gerne have et par stykker mere med der, vi har snakket om at der gerne skulle være 4 personer til at deles om opgaven, så er det kun en gang måneden man skal sætte af til det. I skal jo huske at der er en bonus ved dette, nemlig at man så har “koden” så man kan komme ind og lege på alle tidspunkter. Alternativet er at vi kan blive nød til at skulle ud og købe rengøringen, men det vil give nogle drastiske prisstigninger som ikke er ønskelige. Så sidder der nogen der ude og mener dette er en opgave de kan byde ind på, så tøv ikke med at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .


Endvidere så skal vi have renoveret vores badeværelse og malet hist og her i løbet af
sommeren, så sidder der en tømrer/handyman M/K som vil give en hånd med til det,eller
ligger du inde med maling du mener der kan bruges til vores dejlige lokaler så tøve ikke med at skrive til bestyrelsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Men helt generelt så er grundstenene i en frivillig forening, frivilligt arbejde, at løfte i flok. Og man skal huske jo flere man er til at løfte, jo mindre skal den enkelte løfte! Og
samarbejde skaber sammenhold og med sammenhold står man stærkere.


Event
Vi har siden sidste nyhedsbrev holdt “Vis os din kuffert” og “Sort marked” som begge var spændende aftener med et godt fremmøde. Der blev snakket om alt lige fra hvor køber du ind til hvordan gør du det. Dejligt med folk der møder op og viser hvad de har i deres kuffert og deler med andre hvor de køber ting.

Nåle workshop var spændende med en dejlig løs stemning og folk var godt på banen med en masse gode spørgsmål og vi lærte alle en masse af hinanden det var en super fed dag.
Vi har vores dejlige bondage som køre hver 3 uge. Vi er så heldig at der er startet “Japansk for begyndere” op, som er et begynderhold i bondage og det har haft god succes. Dette hold køre hver 3 fredag fra 18.30 til 22.
Så har vi jo den alm bondage hvor alle er velkommen også dem der ikke er vant til at binde, det har kørt noget tid og plejer at være hver 3 lørdag fra 14 til 18 og vi stor hygger os når vi er der. Men vi ser ikke reb ret tit om aften i Fabrikken mere så vi vil prøve at køre aftenbondage hver 6 lørdag. Så hver anden gang bliver det om eftermiddagen og hver anden om aften. Bare for at se om det kan blive mere hygge ud af det.
Vi vil skrue lidt ned for alle vores lækre arrangementer fra nu af og frem til den 26 aug hvor vi starter op med en sommer/sensommer fest med masser af hygge og sjov om aften. Der kommer mere info ud lige så snart vi ved mere.


Sort Onsdag
Vi har valgt at holde åbent 4 onsdage i ferien og 1. gang er den 12 juli, altså i uge 28 og så frem og til og med uge 31. VI har åbent fra kl. 20 til 24 og da det er onsdag, så er prisen for
gæster 100 kr, variable vil være 50 kr og medlemmer skal self ikke betale noget.
Det er tænkt som en ekstra mulighed for både feriegæster i det jyske og alle dem som har lyst og mulighed for at besøge os og vores dejlige lokaler. Der er mulighed for hygge snak, udveksle erfaringer og leg i de skønne lokaler.
Der arbejdes på at få en domina gruppe op og køre også og den håber vi på har premiere lige i starten af sep.
Skulle der være nogen derude der har lyst til en subgruppe eller i det hele taget til at lave nogle sjove spændende ting i Fabrikken er i meget velkommen til at kontakte event og så finder vi sammen ud af hvordan vi griber det an. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi vil også gerne opfordre alle til at komme med alle de ideer i har.
Vi går ind for åbenhed og at der skal være plads til alle