Fabriksnyt 26 maj 2015

Igen i år, går vi med i Århus Pride
Lørdag d. 6 juni er fabrikken meldt til at gå med i Priden i Århus. Vi mødes ved pølsevognen foran Magasin kl. 11.00 Herefter finder vi vores plads i paraden og går turen. Det varer ca. 1,5 time, så ha' praktiske sko på *SS*
Vi ender på officerspladsen, hvor der er musik, øl og fest.
Sidste år var der nogle i alm tøj, andre med masker, og andre i super flotte dragter, valget er dit. Men generel er alle i optoget klædt flot på. Vi går med et diskret banner, hvorpå der står den sorte fabrik. Vi er hverken nøgne eller svinger med pisken - vi går for sagen "mangfoldighed i 'Smilets by' for LGBT personer" Håber mange af jer har lyst til at deltage, og I må gerne lige melde jer til på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Efter Priden omkring kl 14.00 tager nogen af os ud i Fabrikken til hovedrengøring.

Domina Rundbord
Domina Rundbord fredag den 29. maj kl. 19.30    SMæk for skillingen.......
Spanskrørs undervisning og erfaringsudvekling i Domina gruppen i Den sorte Fabrik.
Fredag den 29.05 2015 holder vi et helt unikt arrangement, hvor vi denne gang er meget utraditionelle og inviterer Jyllands mest erfarne spanskrørs ekspert indendørs til vores ellers meget private Domina rundbord........ Da seriøs viden og erfaring – trods alt - må vige for vores ellers restitive kønspolitik......
Cane er mandlig Top og har mange års erfaring som både bruger og udvikler af spanskrør. Han  tager selvfølgelig sin SMukke slavinde fannie med denne dag sådan, at vi kan høste af deres begge erfaring – både som givere og modtagere, hvor vi forhåbentlig alle bliver lidt klogere på, hvorfor vi er nogle, der bare fasineres dybt af spanskrørens swirp og udseende.......Og hvad de nu ellers kan bruges til...... Jeg ved personligt fra tidligere, at man altid får nye gode ideer når disse to dejlige mennesker fortæller og viser, hvordan man kan bruge disse unikke redskaber.
Ejer du – endnu – ikke et spanskrør har Cane sikkert et enkelt eller to med som du kan låne, mærke og føle på for at forstå kraften bagved. Underkastede slaver til at øve på denne aften er meget velkomne........
Alle Dominaer, med interesse for netop dette slagværktøj er  meget velkomne – både vores egne medlemmer, men også jer udefra, der gerne vil lære mere om dette  fortryllende redskab fra nogle af de allerbedste og mest erfarne udøvere af denne ædle Sadisme.......
Jeg lover jer det bliver ikke en kedelig aften..........

Arbejds- og rengørings weekend


Arbejdsdag fredag d. 5. juni kl 11.00 og frem.
Kom når du har lyst og kan, der er opgave til alle (og boller)

Rengøringsdag lørdag d. 6. juni kl 13.00 og frem.
Kom når du har lyst og kan, vi skal igennem hver en krog i Fabrikken.
Sidst på dagen vil der være gratis akupunktur til alle, der har deltaget i en af ovenstående ting - og du er velkommen til at blive til medlemsaften.

Kommende arrangementer – se mere i vores kalender

Kickstart en medlemsaften med at høre om livet som slavinde 13. juni kl. 19.30   
Kickstart Rundbord med snak om at være slavinde.
Slavinde m vil holde et oplæg omkring, hvordan hun lever og agerer som 24/7 slavinde for Master Incharge.
Herefter vil snakken frit flyde hvor end emnet bærer os hen.
Kickstart henvender sig til Både den Dominante og den underkastede.

Upperfloor 7. august  kl. 20.00   
Beskrivelse af arrangementet følger senere af denne aften hvor rollerne er skarpt opdelt og stemningen høj.

Akkupressur v/Gemma
Den  22. august kl. 14-18
Denne eftermiddag vil man kunne lære at trykke på punkter der både lammer og udløser smerte ved modtageren. Du vil høre om hvordan du kan kombinerer akkupressurens kunst med BDSM. Du er velkommen til at blive efterfølgende til medlemsaften.

Fabrikken mangler stadig værter og rengøringsfolk, så i er velkommen til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.
Ellers håber vi på liv og frække dage i Fabrikken sommeren over, hvor Fabrikken igen i år vil arrangerer sociale, gratis hyggedage ved Bellevue Strand, Risskov.

Kommende arrangementer:
Træf, denne gang på en Lørdag – den 29. august
Badedage ved Bellevue, Risskov
BDSM og Bondage i en skøn forening. Flere aftner med undervisning og leg.
Swing din BDSM
Kickstart med sprøjteorgasme
Fotodag i Fabrikken
Fetishfest
Dominagruppen, du er velkommen til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om, hvordan du evt. kan bruge gruppen.

Mobilpay forventes at være installeret og brugbar i Fabrikken indenfor den næste uge.

Lad varmen sprede sig på mere end en måde over både landet og Fabrikken.
På gensyn til jer alle.