Fabriks nyt maj 2015

Nyt fra Bestyrelsen

Det er blevet ”hverdag” efter vores generalforsamling for kort tid siden, og arbejdet i bestyrelsen er godt i gang.

De punkter der blev diskuteret på Generalformsamlingen bliver taget op til vores møder, vendt, drejet, diskuteret for at se om vi kan finde nogle holdbare og gode løsninger for fabrikken.

Noget af det der stadig har vores store fokus er økonomi, så hver gang vi vender en problemstilling, en udfordring, et ønske eller en ide, så er vi nødt til at kigge på økonomi.

Nyt til vores værts- og rengøringsgruppe

Fra flere sider har der været udtrykt ønske om, at vi skulle kigge på hvordan vi kunne gøre det bedst muligt for værterne og for rengøringsfolkene der bruger deres fritid på fabrikken.

Det er endt ud i denne model:

Når du har gjort rent eller har haft en værtsvagt i fabrikken, giver det dig mulighed for at benytte dig af lokalerne en gang, hvor du naturligvis kan tage din partner med. Er din partner ikke medlem af fabrikken skal der, som på en medlemsaften, betales gæsteentre. Dette gælder også for de der har nøglemedlemsskab, når de har ikke-medlemmer med i fabrikken.

Vi håber denne model kan bruges 

Nyt til interesse grupperne.

Til nu har der været opkrævet et deltager gebyr ved f.eks. rundborde, kreative dage osv. Dette vil vi også ændre på, efter ønske fra flere, så det fremadrettet bliver gratis for medlemmer af fabrikken at deltage i disse arrangementer. For varible medlemmer koster det stadig 75 kr og for gæster 125kr.

Laver disse grupper en fest, har en gæste-oplægsholder eller laver noget specielt vil der dog stadig være et deltager gebyr, for at dække de omkostninger dette måtte have for fabrikken.

Deltager gebyret fastsættes af event sammen med tovholder på arrangementet.

Mobile-Pay / Swipp

Den nye kasserer er udfordret af teknikken, hvilket betyder vores længe ventede mobilepay endnu ikke er helt klar, men det er på trapperne, og vi giver jer en melding så snart der lykkes os at få det op at køre. Vi mangler p.t. at skaffe en telefon, som kan trække mobile-pay. Internet og telefonnummer er bestilt.

Nyt låse-system

Nøglemedlemsskaber: Indehaverne af nøglemedlemsskab bedes oplyse nummeret på deres Fabriks-nøgle til bestyrelsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Bestyrelsen beklager denne forstyrrelse, men i en god sags tjeneste: Med henblik på anskaffelse af nyt låsesystem.

Andet

Der udover arbejder vi løbende på, hvordan vi kan skabe mere åbenhed, mere dialog og mere synlighed. Kom også gerne med input på det område.

Har du gode ideer, spørgsmål, kritik, ros eller noget du gerne vil have taget op i bestyrelsen, så skriv til:

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formanden har, af personlige årsager, søgt om orlov. I orlovsperioden indtræder 1. suppleanten (Jan) i bestyrelsesarbejdet.



Rengøringsgruppen

Vi mangler stadig folk i rengøringsgruppen. Som det er lige nu bliver fabrikken kun rengjort hver anden uge. Dette er ikke holdbart i længden.

Rengøringen består af alm. Rengøring af hele fabrikken og tager ca. 2-3 timer for 1 person, man må gerne gå flere sammen om tjansen. Man har en uge til at gøre rent i, så dagen og tidspunktet vælger man selv, dog skal man lige sikre sig der ikke ligger et arrangement.

Husk du kan nu komme en anden dag i fabrikken også for at lege, hvor der ikke er normal åbning.

Har du lyst til at give en hånd med for en periode så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.



VærtsGruppen

Fabrikken mangler også nye og flere værter. Som vært i fabrikken møder du ind lørdag ca. 30 min. Før åbningstid og åbner fabrikken op. (tænder lys, laver kaffe mv.) Den aften vil din rolle være at tage godt imod nye medlemmer og gæster, sørge for god musik og stemning, afregne når aftenen er slut og lukke fabrikken ned. En medlemsaften varer typisk fra kl. 20 til 24 på en lørdag. Du har også mulighed for at blive vært ved div. arrangementer.

Man får ikke udleveret faste vagter, men byder ind på vagtplanen hvor man kan og det passer ind. Målet er at man som vært tager en vagt hver 6-8 uge. Hvis du vil høre mere er du velkommen til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk du kan nu komme en anden dag i fabrikken også for at lege, hvor der ikke er normal åbning.

 

Indretningsgruppen

Vi arbejder på lidt forskelligt derude, så du vil opleve forandring, fornyelse og lidt værktøj i hjørnerne. Vi afprøver over de næste mange måneder forskellige setup i det sociale hjørne, så vi hører gerne fra dig, hvordan du synes det fungerer.

Der vil snarest blive annonceret en ny arbejdes dag, så hold øje med kalenderen. Det er en super hyggelig dag, hvor alle fremmødte får lov at sætte deres præg på fabrikken.
Vi synes det kunne være sjovt lige at vise et billede fra vi fik lokalerne.

 

Kommende arrangementer – se mere i vores kalender

Fabrikkens arrangementer er medlemsskabte. Det betyder, at har du som medlem en god ide, en interessegruppe, en fest, en workshop, Kickstart, rundbord, hyggeeftermiddag eller andet du brænder for skal være i fabrikken. Så er du velkommen til at lave et arrangement. Arrangement gruppen sidder klar til at hjælpe dig i gang. Du kan skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Træf i Fabrikken 15. maj kl. 20 

På fredag afholder fabrikken sit andet træf. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du betale i døren. Prisen er 75 kr for medlem og 100 kr. for gæster

Træf er en social sammenkomst hvor man kan lære hinanden at kende, se fabrikken og lege, hvis man har lyst til det.



Kickstart en medlemsaften med at høre som livet som slavinde 13. juni kl. 19.30   

Kickstart Rundbord med snak om at være slavinde.

Slavinde m vil holde et oplæg omkring hvordan hun lever og agerer som
24/7 slavinde for Master Incharge.

Herefter vil snakken frit flyde hvor end emnet bærer os hen.

Hvor får man livet til at hænge sammen når man ikke bor sammen.

Hvordan holder man ilden i gang, når man bor sammen.

Input på hvad som kan virke godt for de fleste og faldgruber.

Kickstart henvender sig til Både den Dominante og den underkastede.

 

Upperfloor 7. august  kl. 20.00   

Beskrivelse af arrangementet følger senere af denne aften hvor rollerne er skarpt opdelt og stemningen høj.

 

Akkupressur v/Gemma

D. 22. august kl. 14-18    Denne eftermiddag vil man kunne lære at trykke på punkter der både lammer og udløser smerte ved modtageren. Du vil høre om hvordan du kan kombinerer akkupressurens kunst med BDSM. Du er velkommen til at blive efterfølgende til medlemsaften.

 

Vi har fået en del nye medlemmer i fabrikken og velkommen til jer alle. Husk vi har en facebook side, som er hemmelig, dvs. dine ”normale” venner kan ikke se du er med i gruppen, hvis I har lyst til at komme ind i gruppen så er I velkommen til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller få et medlem til at lukke jer ind.

Ellers håber vi på liv og frække dage i fabrikken sommeren over.

Hvis nogle skulle ha spg. Vedr. deres kontingent, så er I velkommen til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som vil kunne svare på dem.

Hvis du ønsker at besøge fabrikken, men ikke er medlem, er dette også muligt. Du kan frit møde op på en medlemsaften, har du spg. Omkring det at møde op eller har brug for en hånd i ryggen, så kan du skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som vil formidle kontakt til værten eller andre der kan hjælpe.

Lad varmen sprede sig på mere end en måde over både landet og fabrikken.

På gensyn til jer alle.