Hvem er vi?

Den Sorte Fabrik er en forening fra 2012 som har et aktivt, tæt og frisindet miljø, vi har en kinky, tryg og fordomsfri atmosfære, hvor alle er på fornavn med hinanden, men samtidig også respekterer den vigtige diskretions-regel.


Der er mange typer BDSM-folk, og Vi i Den Sorte Fabrik elsker forskellighederne imellem alle, om det er folk der leger med SM, rollespil, seksuel dominans, fetichisme eller noget helt andet frækt og kinky. Her er plads til både folk i den blide og hardcore ende af skalaen. 

Nogle er nybegyndere mens andre er meget erfarne, nogle leger meget seksuelt, mens nogle har fokus på dominans og andre har fokus på SM, nogle switcher og andre gør ikke, men vi har en fælles interesse - BDSM :-D 

Alle er velkomne til at besøge os. Foreningen ligger i Lystrup ved Aarhus, og har flere flotte og velindrettede lokaler, med forskellige legerum, med forskellige temaer, bl.a. Bibliotek og Klinik. Derudover har vi et lounge-område, hvor snakken spænder vidt og bredt. Der er lidt forskellige lege-redskaber at vælge imellem i lokalerne, og der kommer af og til noget nyt til. Og så er lokalerne i øvrigt røgfrie, men vi har et hyggeligt overdækket og afskærmet ude-område til de som har den last.

Udover kinky arrangementer, er der mulighed for selv at låne lokalerne, lave fester og danne grupper med ligesindede. Foreningens visioner er:

At samle folk fra hele Danmark.
At skabe rammerne og lokalerne, hvori man kan udfolde sig sikkert og diskret.
At medlemmerne er i centrum, og vil skabe et sted hvor der kan være både reb-glade, D/s’er med stilfulde aftener og aktive fetichister i fuld flor mv.
Ja kort sagt, vil vi gerne kunne spænde vidt med foreningen og lokalerne, men også respektere at ikke alle de mange former for leg, måske går lige godt hånd i hånd, den samme aften.

Foreningens visioner skabes af medlemmerne.
En forening i åben forandring efter behov og ønsker.
Vores ønske er en forening som hele tiden er levende og i udvikling.

Højt til loftet og plads til alle

 

Foreningens formål er:

1. At skabe velegnede rammer for alle som ønsker at udleve BDSM og fetichisme, forstået som seksuel drift.
2. At fremme sansen for de værdier der kan ligge i at udleve BDSM og fetichisme lyster i seksuelle forhold til andre, hvor der er indbyrdes tillid, agtelse og kærlighed - under afgjort afstandtagen til vold og tvangsanvendelse som middel til undertrykkelse.
3. At virke i rammer som fremmer forståelsen for BDSM og fetichisme lyster som værende noget godt og bestemt ikke ondt, sygeligt, perverteret, ulykkeligt eller behandlingskrævende


Det skal ske ved at Den Sorte Fabrik søger:

A. At skabe såvel fysisk som psykisk trygge rammer hvor BDSM’ere kan finde sammen for at more sig. Udveksle erfaringer samt få et godt grundlag for nærmere bekendtskaber.

B. At yde støtte til folk, der har brug for, og ønske om, dette omkring BDSM, bl.a. gennem rådgivningsvirksomhed for foreningens medlemmer eller gæster.

C. At fremme dannelsen af foreninger med formål og virksomhed som Den Sorte Fabrik

D. At samarbejde med foreninger med beslægtede seksualpolitiske formål i ind- og udland.