Bondage

Bondage er en interessegruppe for dem for hvem bondage og fixering ikke blot er et middel til at h*n ikke løber af gårde når h*n får smæk, men en del af lysten og en leg i sig selv.

Vi leger først og fremmest med bondage – japansk, fusion, jysk eller lige præcis den form der tænder dig. Alle andre tænkelige former for erotisk dominans og fixering er også en del af gruppen – En ordre – en kommando - er også en form for fixering. Mumificering, kæder, film og bare det at bruge ens fysiske styrke i dominansen er også naturlige elementer.

Vi vil forsøge at tage et tema op hver gang som vi sammen kan arbejde med eller få undervisning i, da fx bondage bliver meget sjovere (og mere sikkert) når man lært nogle basale metoder. Det er naturligvis frit om man vil deltage i temaet eller lege selv.

Vi vil gerne skabe en atmosfære hvor legen er i højsædet, erotisk dominans er fedt og det kan bruges til noget, men der skal også være plads til erfaringsudveksling og gensidig inspiration.

•    Legen er i højsædet – vi vil fremme den gode dynamik og atmosfære. Vi giver plads til hinanden, respekterer hinanden og  vi fylder ikke så vores aktivitet forstyrrer andres leg.

•    For nogle er nøgenhed, sex og smerte er en del af legen.

•    Vi mødes ca. hver 3. lørdag eftermiddag.

•    Der vil være en erfaren instruktør til stede, der kan hjælpe.

Kommende begivenheder

Lør Aug 26 @20:00
Sort Lørdag
Lør Aug 26 @20:00
Sommerfest
Lør Sep 02 @20:00
Sort Lørdag
Lør Sep 09 @20:00
Sort Lørdag med bondage
Lør Sep 16 @20:00
Sort Lørdag