En BDSm forening hvor der er højt til loftet selv om den ligger i kælderen. Der er plads og rumlighed til alle slags BDSm og fetish.

I Den Sorte Fabrik skal man ikke til intro aften for man må komme ind. Vi har et dagsmedlemskab så man kan komme ind hver gang Den Sorte Fabrik holder noget også en ganske alm. Sort Lørdag uden at skal være medlem.

På vores 200 kvm er der plads til både at udfolde de lange piske, hænge op, spænde fast på kors, gå i et rum og være mere sig selv eller sidde i hyggekrogen hvor det hele er meget afslappet og der snakkes og om alt og ingenting. Stemningen i Den Sorte Fabrik er meget afslappet og vi bryster os af at have plads til alle hvad end dit kinks måtte være.

Når man bevæger sig ud i foreningens livet for første gang er det naturligt at man har mange spørgsmål .Vi har altid nogen dejlige værter og medlemmer der er klar til at tage imod, give rundvisning og svare på spørgsmål. Der er ikke noget det hedder dumme sprgsmål så hold dig ikke tilbage med at spørge.

Vi glæder os til at tage godt i mod jer og give jer en hyggelig aften.