Hvad er en Bund

Der findes mange ord for bund siden. Her er nogen af den der er mest brugt.

  • Masocihist = At nyde følelsen af smerte. Der er vidt forskellige grader af masochisme, og hver masochist har sine individuelle kinks og turn-offs. Nogen bruger det til at koble et hovedet fra der køre meget rund, smide kontrollen og lade toppen føre dem. Andre bruger det til at hådtere daglige smerte, kroppen kan kun have mest ondt et sted, så bliver det til et frirum fra de daglige smerter. Der er rigtig mange måder at bruget det på men så længe man leget sikkert er det op til en selv hvad der fungere der.
  • Tøs = Masochistisk og/eller submissiv kvinde, der provokerer den dominante. Dette er som regel en aftalt del af rollespillet mellem de to parter. Tøsens opførsel fører som regel til brydekampe og straf, som begge parter værdsætter.
  • Slave = Betegnelse for den underdanige i et forhold, men ikke helt det samme som de breddere kategorier, som bund, masochist eller submissiv. Slaver er i højere grad fuldtids-underdanige, eller i hvert fald meget servicerende under BDSM-leg. Slaver accepterer deres plads og skal ikke tvinges, trues eller kues til at makke ret. Slaver kan være af begge køn. 
  • Submaissiv/Sub = Underdanig eller underlagt. Begrebet bruges om den modtagende partner i et BDSM-forhold. En sub er ikke nødvendigvis til smerte, men ofte er det en del af legen. Det fungere for den submassiive, fordi der er dominans med inde over og så kan de være i det.
  • Bunny/Model = Benævnelse for den person der lader sig binde under en bondage-session. Bunny kan også bruges om en nåle bunny som lader sig sætte mange nåle i.
  • Fetich = Alt i alt et meget vidtrækkende begreb, der kan bruges til at beskrive hvad man tænder på. Feticher kan knytte sig til kropsdele, bestemte materialer, en særlig kropsbygning, kategorier af genstande eller sågar bestemte lugte og farver. Nogle af de mere udbredte og/eller berømte feticher tæller fodfetichisme, læderfetichisme og uniformsfetichisme.
Mere i denne kategori: « Hvad er en Top Topspace og Topdrop »