Ofte Stillede Spørgsmål

Når man kommer i fabrikken har man ofte en masse spørgsmål som trænger som på. Vi har her prøvet at samle en række svar til de hyppist stillede spørgsmål.

 

Hvad er anderledes i fabrikken end i de andre der allerede eksisterer?

Det tilkommer ikke os, at sammenligne os med andre foreninger eller vurdere hvad vi gør bedre eller knap så godt.
Fabrikken er grundlagt på basis af positivitet, åbenhed og aktivitet. Det er vores fælles værdi.
Positivitet er for os, at vi har tillid til, at du står inde for din egen leg, at du passer på fabrikken og vores lokaler. Det er let at blive medlem, for vi har tillid til dig. Du har mulighed for at være med til at præge fabrikken, vi tager positivt imod ændringsforslag og det arrangement, som du har lyst til at iscenesætte.
Åbenhed er for os, at du har mulighed for at tage en gæst med, du står jo inde for vedkommende. Vi laver jævnligt åbne arrangementer, hvor gæster er velkomne.
Aktivitet betyder for os, både at vi er afhængige af din hjælp, både økonomisk og form af ulønnet frivilligt arbejde for at kunne bestå. Derudover betyder det, at legen er i højsædet. 

Hvis man nu har mange spørgsmål og ønsker diskretion, hvad gør man så?

Fabrikken vil som oftest have en vært tilstede, de vil altid forsøge at svare på dine spørgsmål i et roligt og diskret hjørne. Der går heller ikke mange minutter før man har lært andre at kende, og den tryghed afspejler sig ofte i, at man tør stille spørgsmål.
Endelig kan du også skrive til os. Dette kan du gøre på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi indgår gerne i dialog med dig. Så hold dig ikke tilbage. 

Hvad med diskretion kan man være sikker på at alt bliver i fabrikken?

Det korte svar er nej. Der er selvfølgelig en diskretionsregel, som alle medlemmer og gæster skal overholde, og overholdes den ikke, kan det få konsekvenser. Fabrikken ønsker, at alle kan udleve deres interesse i sikkerhed og fortrolighed. Men en garanti kan vi ikke give. Vi kan heller ikke garantere, at du ikke møder din nabo eller bekendte i fabrikken. Men gør du det, så har I opdaget en fælles interesse. Det er vores oplevelse at alle folk i dette miljø er diskrete, for alle har det samme at miste, så frygt intet på trods af, at der ikke gives en garanti. 

Stopord

Vi respekterer det internationale stopord ”Cirkus” som altid skal respekteres. Siges der ”Cirkus”, skal legen altid stoppes prompte. Sker dette ikke, er det de øvrige tilstedeværende medlemmers pligt at gribe ind. 

Åbningsdage og arrangementer?

Fabrikken holder åbent hver lørdag, derudover er der ind i mellem særarrangementer, så det er en god idé at holde øje med kalenderen. Til nogen arrangementer vil der blive opkrævet særskilt pris for at deltage, det står også i kalenderen. 

Varme?

Vi forsøger at holde en god temperatur, men hvis du foretrækker at sidde på gulvet, anbefaler vi, at du har en pude eller et tykt tæppe med at sidde på. Det er et kældergulv. 

Jeg vil gerne hjælpe til. Hvad gør jeg?

Vi elsker aktive medlemmer, skynd dig at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl om du har lyst til at være vært, give en hånd med rengøring eller hvad du ellers gerne vil hjælpe til med. 

Medlem

Kan jeg være medlem af jeres forening og andre foreninger på samme tid?
Ja, hvor mange foreninger, klubber eller andet du er medlem af, er ikke noget vi blander os i. Så længe du overholder vores vedtægter, er det frit for hvor mange foreninger, du ønsker at være del i. 

Hvordan bliver jeg medlem?

Det bliver du ved, at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Har du spørgsmål, eller er der noget du er i tvivl om, er du velkommen til at stille dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Hvilke oplysninger skal I bruge?

Vi beder kun om din fødselsdato, fordi der ikke er adgang i foreningen for personer under 18 år. Vi skal kende dit civile navn og din adresse, fordi vi skal vide, hvem der kommer i foreningen. Hvordan du præsentere dig, når du kommer i foreningen, og hvad du vil have de andre medlemmer skal vide, det er dit valg alene. Det er alene kartoteksføreren, der har kendskab til dine personlige oplysninger. 

Hvad koster det?

Læs mere under menufeltet "Priser" 

Hvis man er et par? Skal begge være medlem for at kunne deltage til fester og andet?

Nogle af vores arrangementer er kun for medlemmer af fabrikken, andre er for alle. Så det kommer helt an på arrangementet. 

Hvad betyder det man kan købe en nøgle, og hvad koster den?

Læs mere under menufeltet "Priser" 

Kan medlemskabet ændres, hvis man fx. skifter mening senere på året?

Du kan altid opgradere dit medlemskab, hvor vi modregner det du allerede har betalt. Vi "nedgraderer" dog ikke, så du kan ikke få penge tilbage. Nedgradering træder i kraft i forbindelse med næste betaling. 

Skal man have været i miljøet før, for at blive medlem, eller kan man godt være ny?

Alle er velkommen, men du skal være afklaret med dig selv om, at dine lyster bevæger sig i retning af BDSM og/eller fetichisme. Fabrikken består af en masse forskellige interessegrupper, så alle kan finde rum og tryghed i at møde andre med samme interesser. 

Hvor gammel skal jeg være?

Du skal være fyldt 18 år. 

Er jeg for gammel?

Næppe. Fabrikken håber, at der med tiden kommer en seniorgruppe, for lyst har ingen forældelsesfrist 

Kan jeg blive medlem, når jeg har et handicap?

Ja. Du er velkommen, hvis du aftaler en tid, kan du vurdere om fabrikken er indrettet, så du kan benytte den. 

Hvad hvis jeg ikke ønsker at lege offentligt, kan jeg så godt blive medlem alligevel?

I fabrikken er der lukkede rum, her kan du lege helt privat. 

Jeg er ny i fabrikken, hvad så?

Der vil også være en vært, der kan tage dig "lidt i hånden" og sørge for, at du har en god aften og ikke føler dig udenfor. De svarer gerne på alverdens spørgsmål. Ønsker du bare at være observerende og ikke deltage i det sociale, så er det også en mulighed. 

Hvis jeg tænder på latex kan man så blive medlem, selvom det f.eks. er vaders eller regntøj?

Ja, fetichisme er et bredt begreb, og i foreningen har du mulighed for netop at komme i det, som er din lidenskab. Der vil desuden blive arrangementer hvor fetichisme i alle afarter er temaet. 

Kan jeg blive medlem hvis jeg er mest til Domestic Dominance, og ikke så meget til fysisk afstraffelse?

Ja, vi har en interessegruppe, som arbejder på at skabe fælles tema-aftner, hvor netop denne stemning er i højsædet. 

Skal man have sex med de andre?

Nej, du skal ikke have sex med andre, hvis ikke du ønsker det. Når det er sagt, så er sex bestemt tilladt, både med egen partner og med andre. Det er dog altid efter gensidig aftale og spilleregler. Sex er for mange en integreret del af BDSM, og fabrikkens rammer indeholder muligheder for at udleve dette. Men det er altid efter aftale, og et NEJ/stopord skal accepteres uden yderligere diskussion. 

Hvad skal jeg have på?

Til en medlemsaften forventer vi, at du har gjort noget ud af dig selv, præcis som skulle du i byen. 

Skal jeg have lak/læder eller latex på?

Nej, hvis du ikke er til fetish, så er pænt mørkt tøj, nøgenhed, og/eller blonder også meget velset 

Fodtøj?

Du er velkommen til at have støvler/stilletter eller det fodtøj du elsker allermest på. Du skal dog have skiftesko med af hensyn til vores gulvtæpper. 

Andre spørgsmål.

Hvis du via ovenstående, ikke har fundet det svar du søgte, er du mere end velkommen til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mere i denne kategori: « Priser Dresscode »