Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Fetish Aften

lør, 2. februar 2019, 20:00
Tema

fetishDet vil blive en aften i fetishens tegn.

Vi bestræber os på at man skal følge dress code, som denne aften hedder lak, latex, gummi, læder, army, wetlook, goth, steampunk, crossdress, babygirl, schoolgirls og andet i samme boldgade.
Alle kinks og fetishes er velkomne denne aften, så find dit lækre fetish outfit frem og kom og se, blive set og få den skønneste inspiration blandt ligesindede.

Er man ny og ikke rigtig har købt noget endnu, gerne vil finde ud af om det er noget for en så er denne aften helt sikker der, hvor du skal møde op og snakke med de mennesker det brænder for dette. Det eneste du skal huske er at du skal komme i fint tøj så det vil sige for kvinder er det minimum en pæn kjole/nederdel og for Herrerne en habit.Forvaskede cowboybukser og almindeligt undertøj, går ikke rigtig an denne aften.
Vi har dejlige værter der tager godt imod jer. De vil guide dig godt igennem dit besøg, hvis det er første gang du besøger Den sorte Fabrik.

Vi sætter noget godt på bordene, tænder den stemningfulde musik, sætter spejle op og ligger op til en rigtig hyggelig aften hvor der både er plads til hygge og leg

Introaften/tilmelding er ikke nødvendig – Denne aften har vi dog bestemt der skal være forhånds tilmelding Som kan ske her Nemtilmeld

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig og fræk aften


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
Kælderen 50,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay