Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Domina Fest

lør, 1. september 2018, 18:00
Tema

domina

Igen danner ”Fabrikken” rammerne om en stemningsfuld og indbydende lørdag aften - denne gang for Dominaer – og slaver/slavinder. Igen danner ”Fabrikken” rammerne om en stemningsfuld og indbydende lørdag aften - denne gang for Dominaer – og slaver/slavinder. Gå ikke glip af denne fortryllende mulighed – sæt et stort kryds i kalenderen og vær hurtig til at få dig tilmeldt da deltagerantallet er begrænset - (max 15 par og 10 single slaver) og her gælder ”først til mølle princippet”Arrangementet afholdes lørdag den 1. September 2018 og dørene slås op klokken 18.00 og lukkes igen klokken 18.30 hvor festen tager sin begyndelse.
Er du forhindret i at møde klokken 18 men alligevel gerne vil deltage, så kan der laves en særaftale – dette skal afklares med en fra festudvalget inden festenSlaver vil servicere med en velkomstdrink – og en let anretning, og det anbefales derfor, at man lægger en bund hjemmefra inden festen. Prisen for denne aften er 75 kr. pr. person (+ normal betaling alt efter medlems form eller gæst), drikkevarer køber man som sædvanlig i fabrikken.Der vil være et deltager loft på max. 15 par og 10 single slaver, så hvis du vil være sikker på at være deltager tildenne aften, så meld dig til allerede nu.Vi opstiller de skønne rammer og fylder rummet med stemningsfuld musik - og i disse rammer vil der være mulighed for lege, aktiviteter og hygge. Singleslaverne er ikke garanteret leg men de er velkommen til at lave aftaler for aftenen. Du kan også ved tilmelding udtrykke ønske om en specifik opgave for aftenen, som du vil nyde at varetage hvis muligt.
Dominaerne kommer med de regler I har for jeres relation, men vi forventer tydelige roller og at slaverne ikke er toneangivende. Når du som Domina har lavet din indbetaling, så vil du senere blive kontaktet med et tilbud om, at komme ind i vores hemmelige facebook gruppe, hvor det er muligt at lave aftaler (om eventuelt at give) en hjælpende hånd og arrangere små gimmick for aftenen.
Din deltagelse og entusiasme er medvirkende til at vi får en magisk og livsbekræftende aften – giv fantasien ilt og byd ind med forslag – lad os give den gas 
Vi sætter de dunkle stemningsfyldte rammer og vi håber du har lyst til at være med til at fylde dem ud

Du kan melde dig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Herefter får du oplyst kontonummer og din deltagelse er først sikret ved indbetaling.Sidste frist for tilmelding er fredag d. 24 august.For singleslaver/inder med ønsker, skrives til samme mail.Når vi har registreret din indbetaling vil du modtage en bekræftelse på mail.

Vi glæder og til at se jer.Lisbet og Sanne.

 Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og MobilePay