Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Master Game

lør, 30. juni 2018, 13:00 - 18:00
Tema

master Games

Mastergames er under normale omstændigheder en lukket gruppe under SMiL København, som arrangerer forskellige arrangementer hvor D/s er den gennemgående tråd.Mastergames er under normale omstændigheder en lukket gruppe under SMiL København, som arrangerer forskellige arrangementer hvor D/s er den gennemgående tråd.Som en del af den feedback de har modtaget efter arrangementerne, er der blevet efterspurgt at der afholdes et lignende arrangement i det jyske også. Det sker så nu, i samarbejde med Den Sorte Fabrik. D.30/6 kl 13:00 afholder vi en eftermiddag hvor D/s er i højsæde. En dag hvor mændene indtager den Dominante position og kvinderne underkaster sig deres Dominantes ønsker og behov, til fælles nydelse og fornøjelse.Det forventes at alle deltager aktivt i dagens afvikling, og tager medansvar for, at denne bliver en succes.Bemærk at arrangementet er forbeholdt par/par+ hvor det er Dominante mænd og submissive kvinder. Det tillades ikke at nogen switcher i løbet af dagen.Det er ikke forventeligt, at alle deltagere har den samme grad/fortolkning af D/s, så vi starter arrangementet med en fælles aktivitet, hvor alle burde kunne deltage uanset erfaring og referenceramme. På denne måde er vi alle igang fra start og kan resten af dagen holde en høj grad af aktivitet. Selv om det primært er et D/s arrangement, vil der også være mulighed for/kunne forventes at være smertelegen.Dagen igennem er det altid den enkelte Herre, der har det afgørende ord i forhold til Hans underkastede i alle forhold. Men det forventes at alle som minimum efterlever følgende regelsæt: • Der skal være gensidig respekt og forståelse blant Herrene og alle Dominante forventes at udvise en passende adfærd overfor hinanden og de andre Herres underkastede. 
• De underkastede står ikke til rådighed for andre end deres Herre (med mindre Han har aftalt andet).
• Dresscode for Herrerne vil være sort/mørk beklædning/jakkesæt og de underkastede blottede iført halsbånd og evt. manchetter.
• Evt senere brug af tæpper, kapper, eller anden beklædning efter den fælles åbnings aktivitet, er helt afhængig af den enkelte Herres ønske.
• De underkastede har ikke adgang til møblerne ved dette arrangement.Det påhviler den enkelte Herre at sikre sig at den underkastede har forstået dette før ankomst.
Velmødt!

Der er plads til 24 deltagere i alt og da dette er et lukket arrangement, kræver det at du er forhåndstilmeldt for at kunne komme ind. Dette forgår her Nemtilmeld

Vi glæder os til at se jer til en hyggelige eftermiddag med forhåbentlig masser leg og hygge.Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og MobilePay