Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Smerte Håndtering

lør, 23. juni 2018, 15:00 - 18:00
Tema

Smerte

Lørdag kl. 15.00 slår fabrikken dørene op for jer, som gerne vil vide mere omkring smertehåndtering.

Eftermiddagen henvender sig både til top som bund og uanset om du er ny eller erfaren, har en partner eller er single, vil eftermiddagen kunne give noget til alle, der er nysgerrig på emnet.

Smerte er en følelse som alle mennesker kender. Smerte er en livsvigtig advarselsfunktion, derfor er smerte i vores ur-hjerne forbundet med noget farligt. Kroppen skriger STIK AF! Det gør den at udløse forskellige hormoner. Hvad kan viden om disse betyde for både top og bund? Hvordan bliver man fortrolig med sin egen smerteopfattelse og hvordan udnytter man viden om smerter til sin fordel i leg?Lær at gå smerten i møde fremfor at flygte.Hvordan kan en smerteorgasme opleves.

Smertefølelsen er subjektiv. Det vil sige, at samme udløsende årsag kan give varierende grad af smerte hos forskellige personer. Smerteopfattelse og -vurderingen af smertens intensitet afhænger meget af personlige egenskaber, såsom tidligere erfaringer, køn, alder, kultur og psykisk tilstand. Hvor mange smerter, man føler, afhænger også af, hvor på kroppen man påføres smerte, for eksempel er fingre og ansigt mere følsomt end ryggen, da ansigt og fingre er tættere dækket af smertesensorer, der registrerer smertepåvirkninger. 

Vi håber at se rigtig mange og der vil være rig mulighed for snak på kryds og tværs, samt stille spørgsmål omkring emnet.Susanne og SanneHar du betalt gæstemedlemsskab gælder det for hele dagen, og du er derfor velkommen til at blive til medlemsaften, Hvor vi også er værter og snakken kan fortsætte hvis du stadig har noget uafklaret.

Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og MobilePay