Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Den 3. workshop med Lei og Thrills

fre, 8. juni 2018, 20:00
Workshop

workshopv2

Den 3. workshop med Lei og Thrills

Så er tiden inde til den 3 og desværre sidste workshop i denne omgang som Dan lei som ejer Sadistenstoolbox og Trills har sagt ja til at lave for os.

Vi kan jo kun sige de 2 foregående er skudt afsted med et brag de 2 Herre forstår virkelig at komme ud til folk og fange dem i deres fortælling der både er dybt alvorlig men smæk fyldt med selvironi og humor.
Denne sidste workshop kommer til at handle og alt andet en flogger. Det er ting som single tail og padler der vil være i centrum denne aften.

De 2 Herre har mange års erfaring i vores dejlige univers, og man kan med hånden på hjertet sige, at de har prøvet lidt af hvert. De kommer og fortæller hvordan de gør, og kan måske give dig en ide til hvad du skal passe på, og hvad du bare kan køre løs med.

Hver workshop har haft deres eget emne og man har med fordel kunne følge dem alle men vigtigt er det også at sige at men nemt kan være med på den sidste her uden at have været på de andre workshops
Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til de 2 Herre hele vejen igennem workshoppen, så man får så meget så muligt ud af det.
Vi starter med foredrag og så vil der være mulighed for leg bagefter til fabrikken lukker kl 02

Da vi har været mange de andre gange har vi lavet tilmelding til dem der vil være sikker på at komme med
Du kan tilmelde dig her: Nemtilmeld
Når du har gjort det har du betalt for hele aften. Husk også at tilmeld dig selv om du er mellem af fabrikken så er du HELT sikker på der er plads til dig


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
Kælderen 50,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay