Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Tortur

lør, 14. september 2019, 14:00 - 18:00
Tema

tortur

HUSK TILMELD HER Nemtilmeld

Foredrag om tortur – ved Henrik – dansk soldat, der har været udstationeret i flere af verdens brændpunkter

Nu har du en unik chance for at få et indblik i torturens verden. Den Sorte Fabrik har nemlig været så heldig at få kontakt med en dansk soldat, der har været udstationeret i flere af verdens brændpunkter. Han kommer og fortæller os om, hvad tortur er, hvordan det bruges, og hvad konsekvenserne af tortur er for det enkelte menneske. Efter foredraget svarer Henrik gerne på spørgsmål
Umiddelbart tænker du måske, at tortur ikke har noget med det sorte univers at gøre. Men hvem kan egentligt sige sig fri for ikke at have hørt om eller brugt nogen af de metoder, der står nedenfor – blot i modificerede udgaver selvfølgelig?
Ifølge FN’s konvention mod tortur fra 1984 er tortur ”Forsætlig påførelse af stærk fysisk eller psykisk smerte eller lidelse for at opnå information eller tilståelse, for at straffe eller skræmme eller af anden grund, udført af en repræsentant for eller med accept af en offentlig myndighed”.
Tortur kan både være fysisk og psykisk. Psykisk tortur bruges typisk, når et regime ønsker, at torturen ikke skal kunne dokumenteres.
Fysiske torturmetoder:
Slag mod fodsålerne (falanga)
Seksuel
Elektrisk
Kvælningstortur
Waterboarding
Forbrænding
Ophængning
Fysisk udmattelse

Psykiske torturmetoder:
Isolation
Overværelse af andres tortur
Trusler
Skinhenrettelser
Seksuel ydmygelse

Vi håber, rigtigt mange har lyst til at komme til dette spændende arrangement. Hvem ved: Måske får du idéer til nye lege?

Når du har betalt for foredraget, har du også adgang til at komme samme aften til Sort Lørdag, som er medlems-/gæsteaften, hvor legen er i højsædet. Sort Lørdag er kl. 20.00-01.00
Efter foredraget tager mange af os sandsynligvis over for at spise på en hyggelig familierestaurant, som har god mad til fornuftige priser. Maden er for egen regning naturligvis. Bagefter tager vi tilbage til fabrikken, så vi er klar til Sort Lørdag kl. 20.00.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg/Fyn/Århus 50,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 100 kr
   

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay