Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Træf

lør, 14. april 2018, 20:00
Lege og hygge Aften

traef

Så er tiden inde til træf nummer 8 i rækken.

WhipMaster_K kommer og fortæller om hvor og hvordan han ynder at bruge nogen af de redskaber vi har i dette dejlige univers. Det er et lille fordrag hvor der er plads til spørgsmål hele vejen igennem. WhipMarster_K har en del års erfaring i det mørke, og har hans måder at bruge tingene på, som til tider kan være alternetive. Kom og høre en spænende fortælling.

Dette er en hyggelig aften med mulighed for at møde en masse nye folk. Der er lagt op til snak og hygge og hvem ved måske der er plads til leg også. Så ville det jo bestemt ikke være første gang

Dette er 8. gang vi afholder sådan en aften og vi kan jo kun sige de andre aftner har været en kæmpe succes og folk har hygget og dannet nye venskaber på kryds og tværs.

Vi har en masse værter klar til at tage godt imod jer, der er borde stille op så man kan sidde og snakke og hygge. Vi disker op med lidt godt til ganen og så er det op til jer hvor meget i vil hygge jer.

I er meget velkommen til at tage jeres redskaber med til fremvisning og hvem ved måske der kunne blive brug for dem.

Den Sorte Fabrik er sådan indrettet at man ikke skal til intro møde, inden man må komme der, så i behøver ikke have været ved os før for at komme ind.

Der kan forudbestilles billetter på Nemtilmeld og det vil være en fordel at bestille i forvejen. Dels fordi det er billigere som gæst, men også for at være sikker på at der er plads, da vi ikke har ubegrænset plads er vi desværre nød til at sætte et max på 50 mennesker.
Priser

Priser på https://densortefabrik.nemtilmeld.dk/

Medlemmer/Variable/ SMiL Kbh 25,00 kr
Samarbejde Foreninger 75,00 kr
Gæster 150,00 kr

Priseri døren

Medlemmer/Variable/ SMiL Kbh 25,00 kr
Samarbejde Foreninger 75,00 kr
Gæster 175,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay