Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Sounds

lør, 10. august 2019, 14:00 - 18:00
Workshop

sounds

Oplæg og workshop* om sounding på mænd – seksuel stimulering, penistortur – eller begge dele?

Hvad er det der sounding egentligt for noget? Er det så godt, som det lyder til? Er det ikke skadeligt? Hvorfor overhovedet stikke noget ned i urinrøret?
Spørgsmålene er mange … og ”Jo”, det er skadeligt, hvis du ikke ved, hvad du laver.

Derfor er vi også glade for, at Miss_T_Devil har sagt ”Ja” til at besøge Den Sorte Fabrik for at holde oplæg om sounding på mænd.Spar knægt har sagt ja til at være model.
Under oplægget fortæller Miss_T_Devil om, hvad der er go og no-go, når man inddrager sounding i sin leg. Skåret ind til benet er sounding at stikke et fremmedelement ind i urinrøret. Derfor er hygiejnen vigtig, og Miss_T_Devil lægger vægt på at forklare og vise, hvordan du rent praktisk griber det an. 
Sounding kan bruges på to måder: for at give bunden (den person, der bliver soundet) seksuel nydelse, og som penistortur, dvs. for at påføre smerte. Uanset hvordan Toppen vælger at lege med sounding, er dominansen og underkastelsen i det pirrende: Man ligger altså stille, når sounden er ført ind i urinrøret. 

* Workshop – OBS: Medbring dine egne, sterile soundsEfter oplægget er det tid til, at du selv lægger hænder eller urinrør til sounding, så du bliver tryg ved det. Som top skal du have styr på teknik og hygiejne, og som bund lærer du blive fortrolig med dine reaktioner fra krop og sind.

Efter workshoppen tager mange af os sandsynligvis over for at spise på en hyggelig familierestaurant, som har god mad til fornuftige priser. Maden er for egen regning naturligvis. Bagefter tager vi tilbage til fabrikken, så vi er klar til Sort Lørdag kl. 20.00.


Betaling skal ske i kolde kontanter eller pr. MobilePay.
Når du har betalt for at deltage i workshoppen, har du også adgang til at komme samme aften til Sort Lørdag, som er medlems-/gæsteaften, hvor legen er i højsædet. Sort Lørdag er kl. 20.00-01.00.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Ålborg/Fyn/Åarhus 50,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 100 kr
   

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay