Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Speeddating

lør, 8. juni 2019, 14:00 - 18:00
Tema

speed dating

Sort Speeddating – for søgende i det sorte univers – både singler og dem i forhold

For første gang nogensinde afholder vi i Den Sorte Fabrik sort speeddating for søgende i det sorte univers.
Så nu har du – og din eventuelle partner - chancen for at finde din/jeres næste legekammerat/partner M/K/T inden for vores SMukke verden. Vi håber på, at mange skønne matches finder sted.

Hos os deler vi ikke de søgende op efter køn. Vi deler dem op efter deres rolle, dvs. Top og bund. Hvis du er switch, må du beslutte dig for, om du er mest søgende som Top eller som bund.
Selve speeddatingen foregår på den måde, at hver Top og bund får 10 minutter til at tale sammen. Toppene bænker sig ved hver deres bord, hvor de bliver under hele seancen, og bundene rokerer mellem dem. Når de 10 minutter er gået, skal der skiftes samtalepartner, hvorfor bundene rykker videre til den næste Top.
Når alle har været hele raden rundt, er det tid til at sætte kryds på det udleverede skema ud for den eller de personer, du gerne vil mødes med igen. Når alle har krydset af på deres skemaer, samler værten skemaerne ind og gennemgår dem for matches. Ved et match giver værten besked til begge parter. Slår det gnister mellem dig og din nye legekammerat, må I gerne lege efter speeddatingen.

Hvis du er lidt nervøs for at træde ind over dørtærsklen, så skriv til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.;så sørger en af værterne for at møde dig udenfor og tage dig trygt med ind i varmen.

Dresscode
Når vi er i fabrikken, er vi i byen. Vi forventer derfor, at du gør noget ud af din påklædning, så lad den hullede T-shirt, de slidte cowboybukser og gummiskoene blive hjemme. Hvis du har en påklædningsfetich, må du selvfølgelig gerne tage det på. Du kan læse mere om fabrikkens dresscode her: http://densortefabrik.dk/dresscode. Der er aflåselige skabe, hvor du kan lægge dine ting. Du skal selv have en hængelås med.

Tilmelding og spørgsmål på kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efter speeddatingen tager mange af os sandsynligvis over for at spise på en hyggelig familierestaurant, som har god mad til fornuftige priser. Maden er for egen regning naturligvis. Bagefter tager vi tilbage til fabrikken, så vi er klar til Sort Lørdag kl. 20.00.
Når du har betalt for at deltage i speeddatingen, har du også adgang til at komme samme aften til Sort Lørdag, som er medlems-/gæsteaften, hvor legen er i højsædet. Sort Lørdag er kl. 20.00-01.00.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 100 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay