Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Blood Choke

lør, 11. maj 2019, 14:00 - 18:00
Tema

blood choke

HUSK AT TILMELD HER Nemtilmeld

Oplæg og workshop om Blood Choke – Teknik, Sikkerhed, Formål

Hvad er det der Blood Choke egentligt for noget? Er det så godt, som det lyder til? Er det ikke farligt? Hvorfor overhovedet gøre det?

Spørgsmålene er mange … og ”Ja”, det er farligt, hvis du ikke ved, hvad du laver.
Derfor er vi også glade for, at One-eyed-wolfe har sagt ”Ja”(!) til at besøge Den Sorte Fabrik for at holde oplæg og workshop om Blood Choke.
Under oplægget fortæller One-eyed-wolfe om, hvad der er go og no-go, når man inddrager Blood Choke i sin leg. Skåret ind til benet er Blood Choke at lægge pres på pulsårerne (arterier) i halsen, så der kommer mindre ilt til hjernen. Derfor er sikkerheden vigtig, og One-eyed-wolfe lægger vægt på at forklare og vise, hvordan du rent praktisk griber Blood Choking an.

Mange vælger at lege med Blood Choke, fordi dominansen og underkastelsen i det er pirrende. Iltkontrol er den ultimative udøvelse og afgivelse af magt: Toppen kontrollerer, om bunden overlever. Det lyder dramatisk, men det er også meningen. Derudover oplever bunden en rus på grund af kemikalier, som bliver udløst i hjernen. 

Efter oplægget er det tid til, at du selv lægger hænder eller hals til Blood Choke, så du bliver tryg ved det. Som top skal du have styr på teknik og sikkerhed, og som bund lærer du blive fortrolig med dine reaktioner fra krop og sind.

Når du har betalt for foredraget, har du også adgang til at komme samme aften til Sort Lørdag, som er medlems-/gæsteaften, hvor legen er i højsædet. Sort Lørdag er kl. 20.00-01.00.Når du har betalt for foredraget, har du også adgang til at komme samme aften til Sort Lørdag, som er medlems-/gæsteaften, hvor legen er i højsædet. Sort Lørdag er kl. 20.00-01.00.
Efter foredraget tager mange af os sandsynligvis over for at spise på en hyggelig familierestaurant, som har god mad til fornuftige priser. Maden er for egen regning naturligvis. Bagefter tager vi tilbage til fabrikken, så vi er klar til Sort Lørdag kl. 20.00.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 100 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay