Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Torsdags Bondage

tor, 15. august 2019, 19:00 - fre, 16. august 2019, 00:00
Lege og hygge Aften

torsdags bondage

Torsdags-bondage – med undervisning og fri leg med og i rebene

Vi er så privilegerede, at to erfarne riggere har sagt ja til at åbne fabrikken hver torsdag aften for rebtosser fra nær og fjern. Det er fra kl. 19.00 og så længe, der er gang i legen. Dog sluttes der senest kl. 24.00.
Det er ligegyldigt, om du aldrig har leget med reb før eller du er veteran inden for bondage: Vi har plads til alle. Du kan låne reb og udstyr af os, hvis du ikke selv har.
Aftenen starter i to spor:
– Med undervisning til dem, der har lyst til det
– Med fri leg for dem, der har lyst til det.

Underviserne tilbyder grundlæggende introduktion om sikkerhed og basisbindinger. De underviser også i, hvordan rebene bruges til at hænge op i og fiksere med, og hvordan rigger* og bunny* skaber den magiske fordybelse og stemning sammen, som rebene byder på. Der undervises efter deltagernes ønsker og behov.

Efter undervisningen fortsætter vi alle med fri leg. Underviserne hjælper selvfølgelig stadig, hvis du har brug for det.

Både par og singler er velkomne,  så duk bare op. Der kan jo godt komme en anden single, som bare ikke har meldt sig til. Ellers så hjælper vi dig.
Dresscode Rebvenlig eller nøgen. BH med bøjle er uhensigtsmæssigt, da man kan komme til at presse bøjlen ind i huden, når man lægger reb hen over og strammer til.

* Ordforklaring 
Rigger: Den person, der binder.   
Bunny: Den person, der bliver bundet.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 100,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 100 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay