Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Sort Lørdag

lør, 13. juli 2019, 20:00
Lege og hygge Aften

sort lordag

Sort Lørdag - en aften fyldt med leg, gode snakke og dejlige mennesker

Kom til Sort Lørdag og oplev den særlige, hjertevarme og uhøjtidelige stemning, der hersker i Den Sorte Fabrik. Alle er velkomne uanset arten af deres kinks.Kom til Sort Lørdag og oplev den særlige, hjertevarme og uhøjtidelige stemning, der hersker i Den Sorte Fabrik. Alle er velkomne uanset arten af deres kinks.
Vi bruger ikke at have introaften i Den Sorte Fabrik. Bare duk op. Vores værter skal nok tage godt imod dig. De viser dig rundt i lokalerne og fortæller om livet i fabrikken.
Hvis du er lidt nervøs for at træde ind over dørtærsklen første gang, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så sørger en af værterne for at møde dig udenfor og tage dig trygt med ind i varmen.
En typisk aften starter som regel med, at vi sidder rundt om bordet og hyggesnakker, så du kommer ikke til at sidde eller stå alene. De, der har lyst til at lege, siver lige så stille ud i fabrikkens lokaler for at lege. Du behøver selvfølgelig ikke at lege, hvis du ikke har lyst. Du er lige så velkommen til at sidde og snuse til stemningen.
Fabrikkens 200 kvm. er indrettet til leg med i alt seks legerum: Tre lukkede rum, hvor du kan vælge at lukke døren, hvis du ønsker at lege ugenert; et halvåbent rum, hvor du kan skærme for indkig ved at trække et gardin for; og i de to store, åbne rum er der plads til at svinge de lange piske, hvis din lyst er til det. Overalt er der redskaber, du frit må bruge.
Når vi er i fabrikken, er vi i byen. Vi forventer derfor, at du gør noget ud af din påklædning, så lad den hullede T-shirt, de slidte cowboybukser og gummiskoene blive hjemme. Hvis du har en påklædningsfetich, må du selvfølgelig gerne tage det på. Du kan læse mere om fabrikkens dresscode her: http://densortefabrik.dk/dresscode. Der er aflåselige skabe, hvor du kan lægge dine ting. Du skal selv have en hængelås med.
Vi glæder os til at se dig.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 100 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay