Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Fødselsdag

lør, 6. april 2019, 14:00 - 18:00
Tema

fødselsdag

Sort Fødselsdag - med amerikansk lotteri, opvisning af SM-grej – og gratis adgang

Den Sorte Fabrik fylder 7 år. Det ønsker vi selvfølgelig at fejre med et brag af en fest! 
Vi inviterer derfor medlemmer og ikke-medlemmer, samarbejdspartnere og sponsorer, venner af huset og nysgerrige sjæle til fødselsdagsfest:
lørdag den 6. april 2019kl. 14.00- 18.00.
- Kom og se, hvordan Fabrikken ser ud nu. Vi giver gerne en guidet rundvisning.- Støt fabrikken ved at købe et lod eller 10 i amerikansk lotteri og vind (måske) en af de mange fine gaver, som sponsorerne har givet os.- Bliv lidt klogere på nåle, strøm, reb og mange andre skønne SM-ting, når nogle af vores medlemmer viser deres yndlingslegetøj frem.
I vores bar kan du få stillet den lille tørst og sult. Vi opfordrer dig til at tage rigtige penge med til at betale med. I dagens anledning udskifter vi nemlig den høflige selvbetjening med en høflig ekspedient i baren – og h*n vil have betaling med det samme. Det er nemmere med kolde kontanter end MobilePay.
Ca Kl. 18.00 bliver vi nødt til at stoppe, for vi er nogen, der skal have noget at spise, så vi er klar til en sjov og fræk legeaften. Vi håber, at du vil være med til at fortsætte festen til Sort Lørdag, som starter kl. 20.00. Dér er der også gratis adgang.
Vi glæder os til at se dig.


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 0,00 kr
Gæster 0,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 0,00 kr
SMiL Fyn 0,00 kr
Kinkclub Gyldigt skrabekort 0,00 kr

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay