Arrangementer
Der arranges løbende arrangementer i Den Sorte Fabrik.
Her finder du en oversigt over planlagte arrangementer.

Ny i BDSm

lør, 16. februar 2019, 14:00 - 18:00
Tema

DenSorteFabrik herre

Ny i BDSm – Det Sorte Univers - oplæg og debat

For dig som:

- er nysgerrig efter at vide mere om BDSm

- vil tage - eller har taget - det første forsigtige skridt ind i miljøet

- bare ønsker at lære andre ligesindede at kende

Vi har alle været nye i Det Sorte Univers og haft tusinde tanker og spørgsmål kværnende rundt i hovedet. Tanker og spørgsmål, vi godt kunne have tænkt os at få andres hjælp til at forstå og få besvaret. Derfor inviterer vi til en hyggelig og uhøjtidelig eftermiddag i Den Sorte Fabrik til oplæg og debat rundt om bordet.

Vi starter med oplæg fra TheFiddlingMason og HumblyHis, som begge er først i 50’erne. Selv om de været sammen i 19 år, har de kun været i miljøet i et lille års tid. De lever ikke 24/7 men er undersøgende på, hvad Det Sorte Univers indeholder. De fortæller åbent om, hvordan de startede med BDSm og hvordan det var for dem. Hvad de oplever er anderledes af både positiv og negativ karakter, efter de er ”sprunget ud som BDSm'ere”.

Derefter åbner vi op for debatten. Der er ingen forventninger til din viden eller erfaring. Vi skal hygge os sammen og lære af hinanden via samtale. Vi sidder alle rundt om bordet og hyggesnakker om BDSm-emner, så du kommer ikke til at sidde eller stå alene. Vi taler om de emner og oplevelser, du og de andre deltagere gerne vil have vendt med andre. Luft de tanker og stil de spørgsmål, du har i hovedet, og få de andre deltageres betragtninger over det.

Der er ingen dumme spørgsmål - kun dumme svar, og vi garanterer, at dem får du ikke af os ! Vi bliver forhåbentlig alle lidt klogere på, hvorfor og hvordan BDSm påvirker os mentalt og fysisk.

Kom som du er. Dresscode denne eftermiddag er uformel og noget, som du har det godt i. Hvis du er lidt nervøs for at træde ind over dørtærsklen, så skriv til os. Så sørger vores vært for at møde dig udenfor og tage dig trygt med ind i varmen.

Vi glæder os til at se dig .


Priser

Medlemmer 0,00 kr
Variabel 75,00 kr
Gæster 125,00 kr
SMiL København 0,00 kr
SMiL Aalborg 50,00 kr
SMiL Fyn 50,00 kr
 

Betalings muligheder med kontanter og mobilepay