Dresscode

Hvilken påklædning skal jeg have på i Den Sorte Fabrik?

 

Vi går meget ind for at der skal være plads til alle i fabrikken, og det er uanset om man har en påklædnings-fetish eller ej.

Nyder du at bære latex, lak, wetlook, læder eller regntøj fra top til tå, eller i meget mindre mængder, og ønsker du at vise dit outfit frem, så er fabrikken det rette sted.

Ja, fetichisme er et bredt begreb, og i foreningen har du mulighed for komme i netop det, som er din lidenskab. Der vil desuden blive afholdt arrangementer hvor fetichisme i alle afskygninger er temaet.

Har du ikke en påklædnings-fetish, eller er du ikke helt afklaret omkring dine lyster endnu, så er pænt mørkt tøj, nøgenhed, og/eller blonder også meget velset.

Til nogle arrangementer, som f.eks. Caféaften er stemningen mere løs, og selvom det hele er mere løst, og der ikke er en dress-code, så forventer vi at du ikke dukker op i beskidt arbejdstøj og slidte sikkerheds-sko.
Den påklædning ønsker vi at du gemmer til en decideret arbejdsdag i fabrikken.

Fodtøj?
Det ville være at fortrække at du tager hensyn til vores gulvtæpper, og dermed, skifter til dine pæne sko/støvler/stiletter i vores garderobe.

I vores garderobe er der mulighed for, med egen hængelås, at låse sine ting ind i et af de dertil velegnede skabe.