Det første besøg

Første besøg i en BDSm forening er altid speciel. I denne artikel vil vi guide dig så godt så muligt igennem det første besøg i Den Sorte Fabrik

Vigtigt at vide er at i Den Sorte Fabrik  er det ikke nødvendigt at komme til introaften eller melde sig til på en alm Sort Lørdag. Der kan dog være undtagelser men så vil det fremgå i vores kalender. Det vil sige bestemmer du dig kl 18, for at lige denne lørdag skal være dagen hvor du skal i Den Sorte Fabrik første gang, ja så gør du dig klar og tager afsted. Vi har altid værter der tager godt imod jer og vil guide dig godt gennem dit besøg og svare på spørgsmål.

Hvilket tøj du skal vælge til dit første besøg er lidt op til dig hvis du har en festich, er du klart velkommen til at komme i det, men ellers ser vi gerne folk klæder sig på som skulle de i byen. Mørkt tøj eller nøgenhed. Du kan læse mere om vores dress code her.

Den Sorte Fabrik ligger i Lystrup tæt på motorvejen så den er rigtig nem at komme til i bil, og lige uden for døren er der rigtig god mulighed for at pakere din bil. Bussen går også næsten lige forbi døren.

1712 23851712 2390

Når du ankommer ligger Den Sorte Fabrik i kælderen indgangen ser sådan ud. Ned af rampen og ind af døren til højre. Lige inde for døren finder du skabe man kan benytte til at opbevare sine sager i, hvis der er behov for dette. Du kan tage en hængelås med, så er der ikke nogen der kan komme til dine ting.

1712 00021712 0187

Når du åbner den dør til venstre på billede i rummet med skabe, kommer du ind i vores forgang hvor der er et stor spejl med forhæng foran. Der kan man trække for og klæde om. Der er også 2 toiletter dem er man også velkommen til at benytte hvis man heller vil klæde om der.

1712 01941712 0201

Når du tager de sidste skridt ind i de stemningsfyldte lokaler, skal du vide at når du træder ind vil der være en vært der tager imod dig. Hvis han eller hun ikke lige står og tager imod dig vil vedkommende rejse sig og komme hen og sige goddag til dig.

1712 23581712 0131 HDR

Den Sorte Fabrik er bygget op sådan at det er medlemmerne der er med til at drive den. Det er en fri og åben forening, hvor vi stoler på at folk selv skriver på når de tager noget i køkkenet. Så derfor vil noget af det første der sker være at i kommer med ud i køkkenet, bliver skrevet på den seddel og få vist hvor ting er. Det næste bliver en rundvisning af vores dejlige stemningsfyldte lokaler. Og så er i ellers klar til en hyggelig aften i Den Sorte Fabrik.

Og husk nu der er ikke noget der hedder dumme spørgsmål

Mere i denne kategori: Stop ord »